|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες κι απο μενα!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το καταλαβα εκ τον υστερον οτι το ΚΟΙ δεν κανει για ενυδρειο!
το σκεπτικο μου ηταν οτι αν παρω ενα ανθεκτικο και βρωμικο ψαρι θα στρωθει πιο γρηγορα το ενυδρειο μου(αυτο λενε οι οδηγίες σε φυλλάδια της sera για το στρώσιμο) ! τελικα εχει στρωσει τωρα αφου το nitrivec σε συνδιασμο με το micro mec και το μπολι απο το pet shop και τα φυτα εστρωσαν το ενυδρειο σε 20 μερες αν και ειναι νωρίς ακόμα έχω NH4 <0,05 φιλε Churu η συσκευασία απέξω λεει οτι 1 micromec = 8 siporax τωρα φιλοι μου εχω το ΚΟΙ και δεν μου παει η καρδια να το πετάξω!!! να βαλω και αλλο ενα ΚΟΙ μεσα για να μην ειναι μονο του η θα στριμωχτούν στα 100 λίτρα??? να βάλω κάποιο άλλο είδος ??? είμαι ανοιχτός σε όποιες παρατηρήσεις έχετε να κάνετε! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορεις να το επιστρεψεις?? Μη παρεις και 2ο. Μην διαιωνησεις το κακο. Αν δεν μπορεις να το δωσεις πισω καλυτερα να βαλεις αγγελια και να το χαρισεις σε καποιον που θα εχει αναλογο χωρο.
το σκεπτικο μου ηταν οτι αν παρω ενα ανθεκτικο και βρωμικο ψαρι τωρα φιλοι μου εχω το ΚΟΙ και δεν μου παει η καρδια να το πετάξω!!! Aρχικα νομιζες οτι ηταν ενα βρωμοψαρο να σου κανει την βρωμικη δουλεια και αν ζησει εζησε και στο χρονικο διαστημα που το εχεις πλεον δε μπορεις να το πεταξεις ![]() ![]() Γι αυτο καλυτερα αφου σου εκανε τη δουλεια (αν εστρωσε το ενυδρειο) και δεν σου παει η καρδια να το πεταξεις οπως λες μην ταλαιπωρησεις αλλο το ψαρακι!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ..αρχισε το διαβασμα!!! Διαβασε ολα τα υπομνηματα και σιγα σιγα θα καταλαβαινεις!
κοιτα στις παρουσιασεις ενυδρειων θα δεις πολλα που ειναι στα λιτρα σου! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το "πεταξω" ειναι σχημα λογου!
δεν θα πετουσα ποτε ενα ψαρι γιατι και αυτο ψυχη εχει! απλα ηθελα να δωσω εμφαση οτι δεν θελω να το πεταξω σε καμια περιπτωση. ειναι μια καλη ιδεα να το δωσω σε καποιον! φιλε georgarask το διαβασμα δεν τελειωνει!!! ![]() ![]() ![]() απο οτι εχω διαβασει τα ΚΟΙ ειναι ψαρια λίμνης και μπορουν να ζησουν και 100 χρονια και να μεγαλωσουν πολυ εως 80 εκατοστα!!! το μονο που μπορει να συνδιαστει το ΚΟΙ ειναι τα χρυσοψαρα αλλα πρεπει να ειναι μεγαλα! σωστα? |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρειο σου μπορεις να κρατησεις 2 χρυσοψαρα .. αλλα χωρις καποιο αλλο ψαρακι ... και αυτα μεγαλωνουν πολυ!
Ο φιλος ο Churu εχει δικιο ... δεν μπορεις να το κρατησεις δυστηχως στο ενυδρειο το κοι! Αν δεν θες χρυσοψαρα ... μπορεις να βρεις αρκετα ψαρακια να σου αρεσουν .... διαβασε αυτα που σου ειπα! Ασχετο ... με μπολι στρωνει το ενυδρειο σου σχεδον αμεσως και ηταν κριμα που περασε ολο αυτο το ψαρακι σου! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα απο την στιγμη που πηρα το ΚΟΙ ειπα και στο παιδι απο το pet shop να βαλει περισσοτερο νερο μεσα στην σακουλα για να το ριξω μεσα σαν μπολι!
ετσι και εγινε! οταν ο οδηγος της sera λεει οτι μετα απο μια μερα μπορεις να ριξεις τα ψαρια μεσα αφου εχεις ριξει το nitrivec τι να κανω??? εγω αφησα να περασουν 3 μερες και μετα εριξα το ΚΟΙ! αν θελεις να "κατηγορήσεις" καποιους ειναι στην sera που εχει βγαλει αυτον τον οδηγο για αρχαριους!!! ![]() ![]() τελος παντον το ψαρακι μου ειναι πολυ ζωηρο και τρωει οτι βρει μπροστα του ![]() ![]() ![]() αρχιζω και σκευτομαι να φτιαξω μια λιμνούλα!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |