|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου τα Endlers είναι μαζί με Red cherry. Σε ένα μικρό (25 λίτρα)πικνοφυτεμένο (με πολύ εύκολα φυτά) ενυδρείο όπου η μια γωνία έχει διαμορφωθεί ως "κρυψώνα" κατάφεραν από τα αρχικά 6 Endlers και 6 Red Cherry να δημιουργηθούν ολόκληρες αποικίες πάνω από 40 ατόμων μέσα σε λίγες εβδομάδες (πολύ τακτικές αλλαγές νερού κατά 20%)!!! Ότι ψωφάει εκεί μέσα "τρώγεται"
![]() ![]() Δηλαδή νομίζω πως αν υπάρχουν σημεία να χωθούν τα μικρά Red cherry και να κρυφτούν τις πρώτες εβδομάδες σίγουρα θα αυξηθούν σε αριθμούς.
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φορές θέλει απλώς στρώσιμο ο βυθός και αρχίζουν να γεννάν μετά από 2 με 3 μήνες αφού έχει στηθεί το ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
αν τις τρωνε τα εντλερς δεν εχω πιθανοτητα αναπαραγωγης, το ενυδρειο μου δεν εχει καμια κρυψωνα στην ουσια. (τζαβα μος και φυτα αλλα μπαινουν τα εντλερς ανετα μεσα)
Θα βγαλω απο μεσα τα εντλερς και θα δω Θενκς για τις απαντησεις (οι λαβρες Αμανο εχω διαβασει οτι δεν επιβιωνουν σε γλυκο) |
|
||||
|
||||
![]()
ενημερωση
εμφανιστηκαν μικρες γαριδες χωρις να εχω κανει τιποτε μετρησα 4 σιγουρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έχω δεί κατά καιρούς μωρά γαριδάκια (είχα bee) αλλα μετά εξαφανίζονταν. Δεν είχα καθόλου ψάρια τότε με τις γαρίδες. Αναρωτήθηκα τι φταιει, ειδικά όταν και οι τσέρυ μου δεν φαίνονταν ούτε κάν έγγυες.
Ελπίζω τα δικά σου να μεγαλώσουν και πές μας τί τροφή τους δίνεις σε αυτή τη φάση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω μεσα και γεννες endlers και ταιζα σκονη ηδη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με ψάρια | imichal | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 265 | 03-12-15 17:12 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |