|
|
||||
|
||||
![]()
25 Λίτρα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια φορα την εβδομαδα κανεις αλλαγη 50% δηλαδη 12-13 λιτρα.
Σε ενα κουβα που να χωραει τοσα λιτρα βαζεις μισο νερο βρυσης μισο νερο απιονισμενο και αντιχλωριο,φροντισε το νερο απο την βρυση να ειναι θερμοτερο ωστε να πετυχεις μια θερμοκρασια 26-27 βαθμους οσο θα πρεπει να εχει το ενυδρειο σου. Καθε εβδομαδα να μετρας το ph του νερου ωστε να μην πεσει πολυ το ph σου και να προσαρμοζεις αναλογα το απιονισμενο που θα προσθετεις. Μετα απο μερικες αλλαγες θα βρεις την χρυση τομη αναλογιας απιονισμενου - βρυσης.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία. Αλλά τώρα που πρέπει να κάνω κάθε μέρα αλλαγές νερού, 50% να ακολουθώ το ίδιο?
Επειδή δεν έχω βάλει ακόμα τον Μονομάχο, και έχω βάλει μπόλι.
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον εβαλες μπολι απο στρωμενο ενυδρειο δεν χρειαζοντε αλλαγες καθημερινες.
Απλα αν δεν εχεις ψαρι ακομα ενα ελαχιστο ταισμα για να τρεφοντε τα ωφελιμα βακτηρια μεχρι να μπει το ψαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έκανα την αλλαγή νερού όπως μου είπατε και ιδού τα αποτελέσματα
pH : 7.5 (Απο 8.0 πήγε 7.5) Αμμωνία : 0mg/l ΝΟ3: 0 NO2: 0
|
||||
|
||||
![]()
Οκ!
Τωρα καθε φορα που θα κανεις αλλαγη νερου μεγαλωνεις την ποσοτητα απιονοσμενου ωστε να ριξεις το ph κατω απο το 7 ή ισο του 7 και μετα κρατας σταθερα εκει.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ!
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχετικά με τον πίνακα ph-kh-co2 | klkwnsta | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 21-10-09 22:34 |
Σχετικά με το φώς | fiakas | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-08-08 14:16 |
Σχετικά με τροφές | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-02-08 01:14 |
Ερωτήσεις σχετικά με ενυδρείο12lt για μονομάχο | wertyu5555 | Bettas | 9 | 18-01-07 13:23 |
Σχετικά με PH | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-09-05 10:07 |