|
|
||||
|
||||
![]()
Καταναλωτής κωπήποδων .... βέβαια όχι και από τα πιο εύκολα ψαράκια απ' ότι έχω ακούσει
|
||||
|
||||
![]()
Με τιποτα σε 13 λιτρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιοι λένε ότι θέλει 2μετρο ενυδρείο και 50 κιλά ΖΒ ανά μανδαρίνο...
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορουμε σε καμια περιπτωση να πουμε τις ακριβες διαστασεις του ενυδρειου στο οποιο μπορει να ζησει ουτε ποσα κιλα ΖΒ χρειαζεται...
το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μανδαρινος ειναι πολυ ευαισθητο ψαρι και συστηνεται να μπει σε πιο ωριμα ενυδρεια, τα οποια μπορουν να του προσφερουν και την αναλογη τροφη... |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα, τον ξερω τον κυριο αλλα δεν θελω να πεθανει τιποτα σε αυτο το ενυδριο!! Εδω για την γαριδα και το σκευτομαι...!
Τα featherduster με τι τρεφονται...? Εχουν ξεμυτισει πολλα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το reef σου!!!
![]() Γινεται να βαλεις ψαρι σε reef 20l? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι ψαρι να βαλεις σε 20 λιτρα..? Ακομη και αν ζησει καποιο ψαρι μεσα δεν εχει νοημα αν δεν το βλεπεις να κινειται και να συμπεριφερεται οπως θα εκανε σε ενα μεγαλυτερο ενυδριο.. Και εγω θα ηθελα να βαλω αλλα πιστευω πως σε ενα τοσο μικρο χωρο μια γαριδα θα ειναι πιο ενδιαφερουσα στην παρατηρηση και θα συμβαλει στην καθαριοτητα, για αυτο και σκευτομαι να βαλω μια!! Αφου βρω ακρη με την αναπληρωση φυσικα, να μην την στρεσσαρω με την αλλατοτητα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω στεναχωρηθει πολυ.. Εκανα σημερα την αλλαγη νερου και καθομουν και χαζευα το μπλε ερημιτακι μου και τα μανιταρακια που πηγαινουν τοσο καλα, εχουν το τριπλασιο μεγεθος απο οτι τη μερα που τα πηρα (δεν μεγαλωσαν, απλα εχουν απλωθει) και ειδα και καποια καινουρια πολυ μικρουλικα τα οποια ειναι λευκα ακομη. Μεσα σε ολη αυτη την ομορφια να σου και μια απταισια..
![]() Λεω δεν μπορει, αποκλειεται.. Πηρα μεγενθυντικο φακο, ακομη και το μικροσκοπιο εβγαλα απο τη βαση και το εβαλα στο τζαμι του ενυδριου για να δω αν οντως ειναι απταισια και ο φοβος μου επαληθευτηκε... Μια απταισια μεγεθους 2,5 χιλιοστων καμαρωνει πανω στο μωβ βραχακι μου.. ![]() Παιδια πειτε μου τι να κανω, να την ζεματισω με καυτο νερο?? Να την ρουφιξω με συριγγα..? Τοσο μικρη εχει σπορους...?? Δεν θα κοιμηθω αν δεν κανω κατι σημερα.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |