|
|
|||
|
|||
![]()
Το πιο γρήγορο στρώσιμο είναι το μπόλιασμα ??
Για να πάρω μπόλι θα πρέπει να στίψω το φίλτρο του ενυδρείου του φίλου μου σε ένα μπουκάλι και να το πάω κατευθείαν στο ενυδρείο μου ?? Ετσι κατάλαβα.. Μετά ?? Παίρνω τα ψάρια που είναι να βάλω και τα ρίχνω μέσα ? Ανά πόσες μέρες,πόσα ψάρια ?? Θα βάλω γκάπι - πλατυ - μολυ..Υπολογίζω να βάλω γύρω στα 20 ψάρια τέτοιου είδους..Πολλά είναι ?? Αφού βάλω το μπόλι και τα ψάρια μετά από πόσες μέρες να αλλάξω το νερό ?? Τα φυτά θα είναι ντοματιά - κερατο και μάλλον java moss ?? Αυτά τα βάζω από τώρα λογικά ?? Οσο αφορά τον βυθό..Εχω βάλει χαλικάκι..Αυτά τα φυτά θα πιάσουν ? Πέτρες,σπηλιές καραβάκια τέτοια να βάλω ?? Είναι χρήσιμα με αυτά τα ψάρια ? Αλλαγή νερού πότε θα χρειαστεί να κάνω μετά το μπολιασμα ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν..
Εκανα μπόλι από του φίλου μου όπως είπα Και μετά από 1 μέρα έβαλα λίγη τροφή μέσα Την επομένη πάλι λίγη τροφή Προχτές πήγα και πήρα 2 ψαράκια goldfish redheads τα οποία τα διάλεξα γιατί είναι όμορφα και θα τα κρατήσω και γιατί με τα γκάπι-πλάτυ-γατόψαρα κτλ είναι συμβατά.. Προς το παρόν θα αφήσω για 10-15 μέρες τα χρυσόψαρα και μετά θα βάλω καμμιά 10αριά από τα άλλα (3 ανά 1 βδομάδα) οπότε στις 3-4 ομάδες που θα βάλω θα μου πάρει περίπου 1+ μήνα.. Απλά έχω κάνει ένα λάθος κατεμέ..Δεν έκανα ακόμα ΤΕΣΤ.. Περιμένω λίγο να βρωμίσουν κτλ τα χρυσόψαρα και μετά Τα Τεστ για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως πόσο κάνουν βρε παιδιά ? Αν είναι να τα κάνω,να σας παρουσιάσω εδώ τα αποτελέσματα και μετά να μου πείτε τί πρέπει να κάνω άλλο..Αν πρέπει να κάνω.. Από διακόσμηση έβαλα μέσα 1 βράχο στη μέση γιατί ακόμα δεν είμαι σίγουρος το τί θέλω να βάλω από φυτά.. Περνάει από το μυαλό μου για ψεύτικο,αλλά... Ακούω !!! Η μάλλον διαβάζω.. Υ.Γ. Το ένα από τα δύο εδώ σήμερα κάθεται μονίμως πάνω αριστερά και αρνείται να παίξει με το άλλο ή έστω να κολυμπήσει.. Ασπρα σημάδια πάνω του δεν διακρίνω ώστε να πάμε σε Ick απλά ανυσηχώ μήπως είναι κάτι άλλο που δε γνωρίζω.. Από όρεξη μια χαρά είναι και τα 2..Εχουν πετάξει και μπάκα τα άτιμα !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Προσεξε τα κοκκινα γραμματα
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα..
Το μπόλι ήταν βρωμιά από το 60αρι φίλτρο ενός φίλου.. Του είπα να μου δώσει ολόκληρο τον υαλοβάμβακα αλλά το φίλτρο του λειτουργεί με άλλο τρόπο.. Οπότε αρκέστηκα στο απλό βρώμικο νερό.. Το ΩΧ! τί είναι ακριβώς ?? Τα γατόψαρα τα έχω δεί 1000δες φορές με γκάπυ-μόλυ-πλάτυ.. Μάλιστα στου Τσάμη νομίζω ή σε κάποιο άλλο γνωστό αναφέρει ότι τα ζωοτόκα αυτά με τα γατόψαρα πάνε γιατί τα γατιά είναι ακίνδυνα.. Περιμένω κι άλλες γνωμες ![]() Οσο αφορά για το ΤΕΣΤ σήμερα κιόλας θα πάω να πάρω.. Αλήθεια πόσο είπαμε ότι έχει το τεστ αμμωνίας ??? |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον τελικα δεν διαβασες και τοσο καλα...
Μπολι δεν ειναι το νερο αλλα η βρωμια του βιολογικου υλικου,σφουγγαρια μακαρονια κλπ.Τωρα αν απλα πηρες νερο απ το φιλο σου μαλλον βακτηρια γιοκ οποτε εχεις αστρωτο φιλτρο. Τα τεστ παντα χρειαζονται και θα ηταν καλο να εχεις κανει μετρησεις πριν βάλεις ψαρακια τα οποια πιθανον ταλαιπωρουνται αυτη τη στιγμη από αμμωνια Να παρεις τεστ (οσο ακριβα και αν είναι). Τα γατοψαρα ειναι μεγαλη κατηγορια ψαριων και δεν ταιριαζουν με ολα προφανως..Σιγουρα ΔΕΝ ταιριαζουν με ψαρια κρυου νερου οπως τα Χρυσοψαρα.οπως γκαπυ μολλυ και τα υπολοιπα που σκοπευεις να βαλεις τα οποια ειναι τροπικα |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα τεστ αυτά τα χαρτονάκια..
Αύριο το κάνω και σας ανακοινώνω τα αποτελέσματα.. ![]() ------------------------- To τεστ έγινε.. Λοιπόν.. Πήρα το στικάκι που έχει πάνω 7 μετρήσεις.. Λοιπόν.. Ν03 = μεταξύ 0-10 Ν02 = 1 Τα άλλα 3 από κάτω δεν ξέρω τί είναι αλλά έχω.. >7d >7d >7d KH = 6d pH = 7,2-7,6 (pros 7,6 ειναι) Σας ακούω και όποιος είναι βαρέσει παρακαλώ με το γάντι !!! Μέσα έχω τώρα είπαμε 2 redheads goldfish Από ζωηράδα είναι σούπερ.. Τελικά το ένα που καθόταν απομονωμένο επανήλθε στο παιχνίδι.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη V.Stratos : 27-01-10 στις 10:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! | Maverick | Bettas | 9 | 09-01-10 02:54 |
Καλή χρονιά σε όλους | Hasky | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 04-01-08 14:22 |
Καλή αρχή!!!! | MiziGr | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 31-03-07 01:03 |