|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν ειμαι φαν της σκετης καφετιλας, και του βιοτοπου αυτου γενικα,
τα συγχαρητηρια μου, πολυ καλο στησιμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο συγχαρητηρια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() παντος κι εγω μεχρι τωρα φιλε ειχα μονο κιχλιδες και νταμαρια ![]() ![]() πρωτη φορα εκανα τετοιο σετ απ αλλα μου αρεσει οσο και τα νταμαρια που εφτιαχνα... ![]() ![]() ![]() η καφετιλα με τις αλλαγες νερου δεν θα ειναι τοσο εντονη αν και οταν μπουν τα σκαλαρια θα δειξει πολυ διαφορετικα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Αυτό είναι το σημαντικό όταν κάνεις τέτοιου τύπου βιοτοπικό σκαλάρια και δίσκοι δείχνουν απλά υπέροχα . Προσπάθησε να βρεις σκαλάρια που να μοιάζουν στις άγριες μορφές έτσι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και με πέτρα και με ξύλο είσαι καλλιτέχνης βρε Θανάση!
![]() ![]() Εγώ θάλεγα να βάλεις πίστια στην επιφάνεια,όχι γιατί θα προσφέρουν κάτι παραπάνω αισθητικά αλλά γιατί πολλοί,όπως ο ιχθυοπαθολόγος Undergasser που άκουσα πρόσφατα,υποστηρίζουν ότι πέρα απ' όλα τ' άλλα που κάνουν τα φυτά σε ένα κλειστό σύστημα,ενισχύουν και τη φυσική άμυνα των ψαριών με ουσίες που απελευθερώνουν στο νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και παλι!!!
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ( κατι θα θελετε εσεις ![]() ![]() τα σκαλαρια θα τα εχω απο την αλλη δευτερα αν ολα πανε καλα και οσο για πιστια στο νησι ειναι λιγο δυσκολο να βρω, κι εμενα θα μου αρεσε πολυ να κρεμοντε οι ριζες απο κατω εκει που θα ζουν τα ψαρια και ενας ακομα λογος ειναι οτι αφου θα υπαρχουν ριζες στο ενυδρειο θα ρουφανε και τις βλαβερες ουσιες. αν βρω θα βαλω η καποια στιγμη οταν ριξει την τιμη ο Πανος θα του πω να μου στειλει.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
....Υπεροχο !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πολύ όμορφο τοπίο...συγχαρητήρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
silver και τα marble ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ποτε να κανω δεματακι?? η να περιμενω να μου ζητησεις και τιποτα αλλο??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο βδομαδας θα σου πω να ειναι.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο!φοβερη ατμοσφαιρα!θα συμφωνησω κ εγω με τους φιλους για τα φυλλα !βαλε κανα φυλλο θα γινει ακομα πιο τελειο..θα το δεις κ μονος σου!
Συγχαρητηρια! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Βιοτοπος Tanganyika - Julidochromis Dickfeldi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 19-02-08 14:39 |
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 23-04-07 16:48 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |