|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα το προβλημα μου μυριζει σαν ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ....αν ακομα φιλε εχεις ατεριαστα ψαρια στο ενυδρειο σου (χρυσοψαρα πλεκο...) λογικο ειναι να αρχισουν οι απωλιες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Platy δεν ξερω τι ειδους pleco εχω.δεν ηξερα καν οτι εχει διαφορα ειδη.οσο για τις μετρησεις που λες δεν εχω ιδεα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω θα σου πω και συγνωμη αλλα γινετε χαμος στο ενυδρειο σου... πρεπει να τα πας πισω ολα!!!!!!!!!!!!! αν θελεις την γνωμη μου βαλε μερικα γκαπυ και λιγες γαριδες για αρχη... και αν με το καλο σου αρεσει το ενυδρειο και θελεις κι αλλα ψαρακια πιο μεγαλα θα πρεπει μετα να παρεις ενα ενυδρειο πιο μεγαλο... παντος μην περιμενεις να εχεις κι αλλη απωλεια.... θα εχεις σιγουρα σε καποιο διαστημα... ξεκινα να πηγαινεις πισω ψαρια και πες στο πετ σοπ οτι θελεις γκαπυ και γαριδες.... μαζι με τα φυτακια σου και λιγα ξυλα θα γινει πολυ ομορφο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασικα τον πηρε γιατι ηταν ασπρομαυρος...... ετσι δεν ειναι παοκαρα???? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Douran
![]() ------------------------- ωραια λοιπον.τοτε στα 60 λιτρα ποσα γκαπι κ γαριδες χωρανε? κ με λιγα νεον? κ τι εννοειτε ξυλα?πουλανε στα πετ-σοπαδικα ειδικα ξυλα?μου μπηκαν σκεψεις να το αλλαξω κ μαλιστα πολυ συντομα... ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ : 17-01-10 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μη βαλεις νεον, θελουν μαλακο και οξυνο νερο!
ξυλα μπορεις να βρεις σε πετ, υπαρχουν πολλες ποικιλιες:μοπανι, μαγκροβια κ.α. τωρα ποσα γκαπι και γαριδες χωρανε...προσωπικα θα εβαζα ενα αρσενικο γκαπι με τρια θυλικα και καμια 10ρια red cherry
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω.κ μια τελευταια ερωτηση.τι ειναι τα red cherry?ειδος γκαπυ?
|
|
||||
|
||||
![]()
red cherry ειναι γαριδες, ειναι αρκετα ευκολες και πολυ ομορφες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πεθανε το σαλιγκάρι??? | k@mik@zi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 19-12-09 16:12 |
Πεθανε ή οχι..SOS | aNe | Σαλιγκάρια | 45 | 19-11-09 16:56 |
πεθανε | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Bettas | 12 | 21-10-09 15:53 |
Kρυπτοκορινα πεθανε.. | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 16-09-07 14:48 |
Πεθανε Το Platy Μου !!! | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 26-11-05 20:33 |