|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επ... ποιος κερνάει καφέ! κι εγώ θέλω.. πάμε για ένα ανεπίσημο ψαροκαφέ(εκτός Π.Σ.Φ.Ε.) μπας και ψήσω και τον Πάνο για τανγκανίκα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ανεπίσημος ψαροκαφές το ΣΚ:
panos1972 Κλεόβουλος Alex_Salonica bokostas ![]() ενυδρείο σεληνιακό τοπίο, σύνελθε Πάνο, γιατί άμα δει η γυναίκα σου 200 κιλά κοτρώνες μέσα στο σαλόνι σας... ![]() Πού είστε βρε οι "φυτεμένοι" να προλάβουμε το κακό, ο Πάνος έφαγε "πετριά" και πάει για Αφρικανός, το ξελόγιασαν το παληκάρι, θα το κάνει λατομείο, το χάνουμε το κορμί πατριώτη, μην τους ακούς αγόρι μου, είναι κακοί άνθρωποι αυτοί και θέλουν να σε παρασύρουν, για να περάσεις στην σκοτεινή πλευρά και να ξηλώσεις τα καταπράσινα φυτάκια σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε Κώστα έλα κι εσύ, σε παίρνει για ένα 60άρi ακόμα με τανγκανίκα και multi
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωροταξικά είμαι καμένος.... ------------------------- Παράθεση:
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 15-01-10 στις 21:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι μέσα για καφέ-φροντιστήριο προς υποψήφιους νταμαρο/κιχλιδο/καμμένους
![]() ![]() ![]() Θα υπάρχουν και δώρα(κοτρώνες διάφορες,άμμος Χαλκιδικής,κιχλιδάκια παραγωγής μας κλπ) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τσιμπίσω και εγώ, που ετοιμάζω ένα μικρό ταγκανίκα; (170 lt)
Μη βαράς boΚώστα το 8ο είναι. Τα υπόλοιπα είναι μποστάνια. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() και βλέπω να συγκροτούμε ομάδα Αφρικάνων |
|
|||
|
|||
![]()
Αμ' έπος αμ' έργον.
Αρχηγέ πές ημέρα και ώρα |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι Νίκο, εγώ πάντως προτείνω μεσημεράκι μετά το φαγητό, κατά τις 4, στην καφετέρια "Αρωμα" στην Κρήνη, δίπλα στο "Φιλέτο Σολωμονίδης". Δεκτές και προσελεύσεις μέχρι τις 5. Όποιος μπορεί ας το δηλώσει εδώ, μην πάω και είμαι μόνος μου.
Αν προτιμάτε αλλού ή άλλη ώρα, πείτε να το αλλάξουμε. Λοιπόν είναι κανείς? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για βιοτοπικό | theodarras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-12-09 19:57 |
Βιοτοπικό Δίσκων | satrianius | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 34 | 01-09-08 12:20 |
Βιοτοπικά ενυδρεία. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 02-07-07 16:54 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες JBL AquaDur Malawi/Tanganyika | Apostolis | Malawi | 8 | 20-05-06 09:24 |