|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 15 μέρες......
![]() ![]() ![]() Δε το περίμενα! Με μαύρο φόντο πλέον.... Στη δεξιά μεριά κάτω έχω βάλει μια πέτρα με moss που θέλω να τη μεταφέρω στο μικρό γαριδοενυδρείο-γεννήστρα μου(θα το παρουσιάσω και αυτό σε λίγο καιρό) και θα μεταφερθεί.Απλά την αφήνω εκεί και παίρνω λίγη λίγη γιατί στο μικρό ακόμη δε βάζω ούτε λίπασμα ούτε CO2.Ξέρω ότι δε χρείαζετε η moss αλλά όσο να κάνεις εξτρά λίπασμα και CO2 τη βοηθάνε....νομίζω! ![]() Εκεί το μέρος θα είναι κενό, μόνο τενέλους δλδ που πολλαπλασιάζοντε ραγδαία! Όποιες παρατηρήσεις-διορθώσεις δεκτές με μεγάλη χαρά! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο...
Εύχομαι να γίνει και πιο καλό ακόμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο
![]() Τις ξυλόπετρες από που τις πήρες? |
|
||||
|
||||
![]()
οσο μεγαλωνουντα φυτα ομορφαινει κι αλλο....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο σπυρο ! καλη αναπτυξη και υγιη φυτα. Παει να γινει κοσμημα το μποστανακι σου.
Το stargrass και η Ludwigia θελουν χαμηλωμα/κλαδεμα. Το micranthemoides να θυμασαι οτι οσο το κουρευεις , τοσο θα πυκνωνει. Με γελουν τα ματια μου ή μεγαλωσε η blyxa ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρείο σου πιστεύω λιγα φυτα για backgroun θα ηταν καλύτερο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 1μιση μήνα και πιο λίγο....θελω κούρεμα!!!!!
Περιμένοντας τον .........."ψαλιδοχέρη" Αν δώσει ο θεός και έρθει τη Δευτέρα. Έχουν μπεί και άλλα 2 είδη μπροστά αριστερά που δεν ξέρω τι είναι.....ο Γιωργάρας όμως ξέρει! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |