|
|
||||
|
||||
![]()
Και καλα κανεις!δεν ειναι τιποτα,θα φυγουν σε κανα 2 μέρες.Και μελλοντικα ο εξοπλισμός που μπορει να βάλεις(πχ.θερμοστατες) ίσως εμφανίσει τις ίδιες φυσαλιδες αλλα και αυτες θα φυγουν..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dont worry be happy
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριος με το συγκεκριμενο χομπι.Πριν μια βδομαδα αγορασα ενα ενυδρειο 60 λιτρων,εριξα μισο μπουκαλακι αντιχλωριο γιατι μου το ειπε ο καταστηματαρχης ...την επομενη μερα εριξα το aquavital stress-protect μισο μπουκαλακι που επισης μου το ειπε ο ιδιος και στην συνεχεια την επομενη μερα εριξα ενα φακελακι aquavital nitrigon 1 και ενα φακελακι nitrigon 2,αφου τα εκανα αυτα αφησα το ενυδρειο για πεντε μερες χωρις φυσικα να εχω βαλει ψαρια...Η θολουρα που υπηρχε στην αρχη αρχισε να φευγει και το νερο εγινε καθαρο ..θα ελεγα τζαμι!!!!και ετσι αποφασισα να βαλω καποια ψαρακια...Στις δυο πρωτες μερες αφου ειχα βαλει τα ψαρακια ολα πηγαιναν ρολοι,αλλα την τριτη μερα το νερο αρχισε να θολωνει και σημερα απανω στην επιφανεια σχηματιστηκαν κατι σαν αφρος....εκανα αλλαγη νερου το 1/3 του ενυδρειου πριν δυομιση ωρες αλλα προς λυπη μου παρατηρησα στην επιφανεια του ενυδρειου ακριβως το ιδιο συμβαν δηλαδη αφρους... Καταρχην να μου πει καποιος αν αυτο ειναι καλο η κακο για το ενυδρειο μου,και αν οι συχνες αλλαγες νερου εξαφανιζαν τους αφρους!?!?!παρεπιπτοντως τα ψαρακια μου ζουν αλλα δεν ξερω για ποσο!!??!!
![]() Ευχαριστω εκ των προτερων. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!!
![]() Μαλλον εχεις αμμωνια στο νερο του ενυδρειου αφου δεν εχει στρωσει το φιλτρο του ... διαβασε εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656 για αρχη ... Προς το παρον κανε συχνες αλλαγες! Ποια ψαρια πηρες και ποσα??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Μη τυχόν ρίξεις αμμωνία σε ενυδρείο με ψαράκια(αυτό που διάβασες αφορά στρώσιμο χωρίς να έχεις βάλει ψάρια). Έχεις τις παρακάτω λύσεις:ή επιστρέφεις τα ψαράκια και "στρώνεις" το ενυδρείο απο την αρχή ή βρίσκεις μπόλι απο υγιές ενυδρείο(βάζεις μια αγγελία)-μέχρι να το βρείς αλλαγές νερού(30-40% 1-2 φορές τη μέρα)προσθέτοντας στο νερό της αλλαγής το αντίστοιχο αντιχλώριο. Προμηθεύσου τεστάκια υγρά για να κάνεις μετρήσεις των παραμέτρων του νερού. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστω. ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rocker1970 : 18-01-10 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι άλλο θα βρω μέσα σε αυτό το ενυδρείο ?? | Lsourtzo | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 57 | 23-08-09 18:18 |
Φυσαλίδες | CostasD | Malawi | 18 | 12-07-09 23:18 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Ράβδοι αλουμινίου μέσα σε ενυδρείο | jstiva | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 12-11-07 14:34 |