|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ αλλά κάτι γίνετε με τα μεγαλούλια.Ψόφησε και άλλο χωρίς να είμαι σίγουρος αν ηταν θηλυκο.καθότανε κάτω στον βυθό και εμφανιστηκαν μικρά ψαρακια και σε μια στιγμή έγυρε και ψόφησε.
Δεν καταλαβα αν τα γεννησε αυτό. Ειναι το δευτερο ψαρι που ψοφαει σε δυο μέρες και είναι καια τα δυο από τα τεσσερα που αγορασα τελευταια. Παντως απο κει που τα αγορασα του ψοφησανε δυο οσο ημουνα εκει και μου ειπε για ποσοστο απωλειων από τα πολλά που ειχε φερει. Οι μετρησεις μου ειναι καλλες εκτος από τα ΝΟ3 περίπου 40-80 |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω κάτι νερό αλλάζεις ??
δε σου έγραψα συχνές αλλαγές ?? γιατί το αγνοείς ??
|
||||
|
||||
![]()
με ...
πεφτουν τα ΝΟ3!! Μην τα αφηνεις τοσο πολυ! Ειδηκα τωρα με τα μικρα που ειναι ευαισθητα μην τα αφηνεις να ξεπερνουν τα 10!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Κάθε τρείς μέρες ;;;; η και ποιό συχνά ;;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g7f : 12-01-10 στις 01:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ξανα μεχρι τα no3 να φτασουν στο 5
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο πρωί .... πρωί ....
Περίπου ένα τρίτο ; τα μικρά τα ταίζω 3 φορές και τα μεγάλα 1 |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ σου έγραψα πολλά αλλα δε με ακούς
συχνές αλλαγές συνεχεια έγραψα αν τα test είναι ληγμένα γιατί δε γίνετε να έχεις της σκληρότητες που αναφέρεις σε νερό δικτύου αλλα δε με ακούς νομίζεις ότι είμαι κακοπροαίρετος και θέλω να διώξω όλο το φόρουμ από το χόμπι και να έχω μονο εγώ ενυδρείο ? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=harris samos;404431]έγραψα αν τα test είναι ληγμένα
αλλα δε με ακούς νομίζεις ότι είμαι κακοπροαίρετος και θέλω να διώξω όλο το φόρουμ από το χόμπι και να έχω μονο εγώ ενυδρείο ? ![]() QUOTE] 1ον Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον ...[/ 2ον Δεν γραφουν ημερομηνία λήξης πουθενα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | g7f | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-01-10 22:20 |
Παω για δευτερο ενυδρειο στο τριτο κεγομαι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-10 10:58 |
δευτερο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-06-09 10:47 |
Δευτερο ενυδρειο | Dionysia | Χρυσόψαρα | 7 | 19-01-09 09:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ (συνεχεια) | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 19:23 |