|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου δυστυχως δεν προκειτε να βρεις πετ σοπ που να μην εχει τους μονομαχους μεσα σε ποτηρακια
![]() οποτε ειτε περνεις απο εκει,ειτε απο κανεναν φιλο μας που εχει κανει αναπαραγωγη μονομαχου(βαλε αγκελια) ------------------------- προσοχη ομως,αν παρεις απο εκει,δες πρωτα να μην εχει τιποτα ο μονομαχουλης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 11-01-10 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ειναι αρρωστος δεν θα υπαρξει τιποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Έαν είναι άρρωστος πώς θα το καταλάβω? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θέλω ο Μονομάχος μου να ζει καλά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το τι θα προσεξεις θα σου το πουν καποιοι πιο εμπειροι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όσο για το θέμα της αγγελίας, εαν βάλω και βρεθεί κάποιος πώς θα μπορέσω να τον πάρω τον Μονομάχο? Θα συναντηθούμε προφανώς ε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ ξέρω ένα pet shop που ο τύπος που το έχει ....... απλά έχει παιδία. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν θες και δεν έχεις πάρει ακόμα έχω έναν άσπρο μπλε η εναν πορτοκαλη αναπαραγωγής μου αν έρθεις αγ. Παρασκευή σου τον χαρίζω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggelospgr2010 : 12-01-10 στις 07:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Μονομάχου μα καθόλου εμπειρία | kornek | Bettas | 12 | 06-01-09 23:40 |
Αγορά Α.Ο. | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-08-08 12:52 |
Αγορά μονομάχου απο πού;;; | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Bettas | 10 | 14-02-08 09:13 |
Αγορά μονομάχου | _antonis_ | Bettas | 3 | 23-08-07 19:45 |