|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο δύσκολο
http://www.cretaquarium.gr/eikoniki/medouses.html Οι μέδουσες που φιλοξενούνται έχουν γεννηθεί στις καραντίνες του ενυδρείου όπου και αναπαράγεται ολόκληρος ο κύκλος ζωής τους με όλα τα διαφορετικά στάδια σε ξεχωριστές, ειδικά προσαρμοσμένες δεξαμενές. Επιπλέον, η κυκλική δεξαμενή η οποία φιλοξενεί τις μέδουσες είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί ένα ελαφρύ κυκλικό ρεύμα, που επιτρέπει στα ζώα αυτά να κολυμπάνε και όχι να παρασύρονται στα φίλτρα της δεξαμενής. Επίσης, η ένταση του ρεύματος είναι προσεχτικά ρυθμισμένη. Το ρεύμα δεν είναι πολύ δυνατό ώστε να χτυπάνε οι μέδουσες στα τοιχώματα της δεξαμενής, αλλά ούτε πολύ αδύνατο ώστε να πέφτουν στον πυθμένα της. |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ το βίντεο που είδα ήταν ένα ενυδρείο ειδικό για μέδουσες αλλα ο χαζός έχω χάσει το link έδειχνε από την αρχή τα βήματα από εδώ το είχα βρει μια αμερικανικη εκπομπή με θαλασσινά ενυδρεία ήταν που πήγαινε ένας τύπος και τα έστηνε
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρείο στην Κρήτη να φανταστείς είναι σαν ένας τεράστιος κάδος πλυντηρίου που περιστρέφεται πολύ αργά.
|
|
||||
|
||||
![]()
σίγουρα είναι δύσκολο αλλα όχι ακατόρθωτο νομίζω και αυτό που είδα απ έξω ήταν τετράγωνο αλλα μέσα στρογγυλό τι είπα τώρα σα πλυντήριο με τον κάδο στη μέση
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο,αλλά το συγκεκριμμένο είναι δύσκολο ,αλήθεια μέδουσες που θα βρείς;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις φιλε μου αν θελεις να μπεις στο www.lafishguys.com που ειναι εκπομπη για ενυδρεια και σε αρκετα επεισοδια δειχνει ενυδρεια για μεδουσες.ειναι αρκετα ενδιαφερον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπότι βλέπω οι τιμες είναι άστα να πάνε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|