|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζονται καποιες κρυψωνες τα ψαρια αυτα για να ξεκουραζονται;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω πιστευω πως χαραμιζεται το ενυδρειο , ολοκληρο μπαουλο για 3 χρυσοψαρα και χωρις τιποτα αλλο μεσα , ταπεινη μου αποψη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλοι βαζουν 3 σε μπαουλο και τα εχουν χρονια
και αλλοι 30 σε 20 λιτρα για μια μερα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα θελει 80 λιτρα το καθε ενα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να ρωτησω, εστω οτι δε χρειαζονται κρυψωνες, λιγο λεπτοκοκκο χαλικακι με μπολικη πρασινη αλγη φυσικα, δε θα τους αρεζε περισσοτερο?
Να φανταστώ οτι σε κάθε αλλαγή πλένεις με νερό βρύσης και τα υλικά του φίλτρου ωστε να κρατάς σχεδον σταθερα αμμωνία 0,1 λογω της χαμηλης ιχθυοφορτισης ωστε να τρέφεται η πράσινη άλγη? Φανταζομαι μονο μηχανικο φιλτρο εχεις.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 10-01-10 στις 02:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Που ακριβως ειναι η υπερβολη?
|
|
|||
|
|||
![]()
οπως ειπα και ποιο πανω δεν μου καθεται εμενα προσωπικα καλα στο να εχω 240 λιτρα ενυδρειο και να εχω μεσα 2-3 ψαρια ητε ειναι χρυσοψαρα ητε ειναι πιρανχας ητε μικρος φαλαινοκαρχαριας , ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν μπορει κανεις να μουν την αλλαξει . ειπα τη γνωμη οτι δεν μου αρεσε και εκει μενω .
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με το καιρο θα δεις την πραγματικη ομορφια των ψαριων και τις απιστευτες συμπεριφορες που εχουν! Για να γινει ομως αυτο θα πρεπει να τους δωσουμε οτι μπορουμε καλυτερο! Και γιατι οχι παραπανω απο τα ελαχιστα ορια! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο Πρασινου Νερου-Ταπητα Αλγων | kapsok | Χρυσόψαρα | 1 | 25-06-10 18:38 |
δημιουργια ταπητα | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 13-04-08 21:20 |