|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γράφει αν είναι αντιχλώριο...Γράφει βελτιωτικό νερού που δημιουργεί νερό βρύσης κατάλληλο για τις απαιτήσεις των ψαριών.Τώρα απο βδομάδα που θα πάω να πάρω τα φυτά αν μου πει ο πετσοπάς να πάρω ψάρια για αρχή τι να του πω??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και καλο διαβασμα........ δεν ειναι πολλα αρκει να εχεις ορεξη!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες γιαννα και καλη χρονια!!
αν δε θελεις να μαζευεις νεκρα ψαρια πρεπει να στρωσεις πρωτα το ενυδρειο σου....τα υπομνηματα γραφουν πολυ αναλυτικα πως γινεται το στρωσιμο....για τις μετρησεις αλλα και γενικοτερα πως στηνεται ενα ενυδρειο...θα βολευε πολυ αλλα δεν ειναι "παιρνω γυαλα-βαζω ψαρι-ειμαι χαρουμενος". χαλικια μη παρεις 2 διαφορετικα γιατι θα αναμειχθουν. δε γινεται να μεινει το χοντρο κατω και το ψιλο επανω..βλακειες σου λεει... αποφασισε πρωτα τι ενυδρειο θελεις να κανεις..μπορει να βαλεις χαλικι και μετα να επιλεξεις ειδη ψαριων για τα οποια το χαλικι δεν κανει... ολα εξαρτωνται απο το τι ψαρακια θα βαλεις αν δε διαβασεις ομως να κατανοησεις μερικες εννοιες..οσο και να θελουμε να σε βοηθησουμε ..δε μπορουμε να μιλησουμε την ιδια γλωσσα.. πρεπει να μαθεις τι ειναι το στρωσιμο..τι θα πει σκληρο νερο..μαλακο...ωστε να μπορουμε να συνεννοηθουμε... πολυ θα σε βοηθησει και το www.tsamisaquarium.gr ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία για ψαράκια όπως τα Xiphophorus maculatus,Poecilia reticulata,Paracheirodon axelrodi και αργότερα ίσως να βάλω και λίγο μεγαλύτερα τι μου προτείνετε να βάλω?και κάτι άλλο,είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν γατόψαρα μέσα στο ενυδρείο?γιατί διάβασα ότι είναι καλά γιατί τρώνε την άλγη.Αλλά το κακό είναι ότι εγώ πρώτα πήρα το ενυδρείο και μετά ενδιαφέρθηκα για όλα τα άλλα και πήρα ότι μου πρότεινε ο πετσοπάς δηλαδή 2 ειδών χαλίκια τα οποία ε'ιναι μεγαλώπα και πιστεύω ότι πρέπει να το αλλάξω αν πάρω και γατόψαρο...Πως όμως θα γίνει αυτο εφόσον εγώ έχω θέσει ήδη το ενυδρείο μου σε λειτουργεία??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην παρεις τα Paracheirodon axelrodi χρειαζονται μεγαλυτερο ενυδρειο και να ειναι μεγαλο κοπαδι! Αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι χρειαζονται μαλακο και οξυνο νερο και δεν θα ειναι "ανετα" στο νερο βρυσης! Απεναντιας τα αλλα ψαρακια που γραφεις ευκολα τα διατηρεις σε νερο βρυσης! Επισης αναπαραγωνται πολυ ευκολα θα ελεγα να βαλεις τα Poecilia reticulata (γκαπυ σε αναλογια 1 αρσενικος 3 θυληκες) και συντομα .. θα γεμισεις μικρα!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα γιατι τα paracheirodon axelrodi μου τραβηξαν την προσοχή από την πρώτη στγμή!!Ποιά άλλα ψαράκια ετσι μικρά μπορώ να βάλω κ να είναι έτσι εντυπωσιακά???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |