|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα σημερα θα του βαλω μεσα μια ενηλικη απο το αλλο ενυδρειο ωστε να αποφυγω και την αιμομυξια...
Τον οτο τον πετυχα εχθες με σβηστα φωτα και το πηγα με την παρεα του στο μεγαλο (που λεει ο λογος) ενυδρειο,οχι τιποτα αλλο να γλυτωσω απο την γκρινια σου. ![]() ------------------------- Εχω υποστρωμα Dennerle με προσθηκη αργιλου και τριμενης ταμπλετας seacheam 5 ποντους και απο πανω αλλους 5 ποντους φυσικο λεπτοκοκο χαλικι.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 09-01-10 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το αρσενικο ειναι ηδη ωριμο σεξουαλικα,αρχιζει να τελειοποιει τα χαρακτηριστικα του και να λαμβανει το τελικο του χρωμα.
Εχει ηδη βρει την φωλια του οπου την καθαριζει συχνα πυκνα μεσα στην ημερα και κηνηγαει τα bubble bee snail που πλησιαζουν εκει. Το σαββατο θα μπει ενα κοριτσι μεσα γιατι το προηγουμενο ηταν λιγακι ξενερωτο! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη αυτα ειναι ιδια ηλικια με τα δικα μου η τα δικα μου ειναι μικροτερα?
τα δικα σου εχουν απιστευτο χρωμα...
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρη, πανεμορφα ολα ! και το ενυδρειακι και τα ψαρια !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ιδια με τα δικα σου και του...Raven ειναι Δεσποινα!
|
|||
|
|||
![]()
Τα δικα μου, εχουν παρει χρωματα γιατι ζευγαρωνουν. Ο ενας αρσενικος φυλαει αυγα εδω και 5-6 μερες. Στην αρχη ηταν λιγο ωχρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
-Δημήτρη, το ενυδρείο και κυρίως τα ψαράκια είναι απίστευτα, σκέτα κουκλιά, να τα χαίρεσαι.
![]() -Δέσποινα μάλλον σε γέλασε, καμία σχέση με τα δικά σου, σου έστειλε κοινούς, άχρωμους γοβιούς. ![]() ![]() Βάλτα σε μια σακούλα μαζί με τα κορυντοράκια του Δημήτρη και θα σε απαλλάξω από την παρουσία τους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλιως κατι παιζει με την ψηφιακη του.. ![]() περα απ'την πλακα ομως ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω κι εγω αυτα τα πανεμορφα ψαρακια που ειναι και τοσο σπανια......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση Dennerle nano cube aquarium ως μαιευτηρίου ή καραντίνας? | Memas 13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-08-08 07:46 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |
Back to nature! | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-03-05 10:06 |