|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Την δευτερα θα κανω παρουσιαση το δικο μου 60 αρι και θα δεις σε αυτο που σου λεω να παρεις μια γνωμη...Μεχρι τοτε καλη σκεψη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον το ενυδρειο το πηρα
![]() ![]() 120λιτρα και φιλτρο eheim παιδια παω για ραμιρεζι τελικα ![]() ![]() το προβλημα ειναι οτι δεν βρηκα αμμο κανονικη και πηρα πολυ ψυλο χαλικακι ![]() δεν ξερω ομως αν μπορω να βαλω corys... ενω το αλλο μεγαλυτερο προβλημα ειναι το μπολι.... αν το παρω αυριο απο Αλεξανδρουπολη και το παω στην Καβαλα δεν θα εχω πως να διατηρησω την βιολογια ![]() ------------------------- το φιλτρο ειναι εσωτερικο μηπως επρεπε να παρω εξωτερικο? ![]() ------------------------- Παράθεση:
παρεμπιπτόντως,μου αρεσε παρα πολυ η ιδεα σου ![]() ------------------------- μια διορθωση...το ενυδρειο ειναι 80*35*50 αρα 140 λιτρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 09-01-10 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκει θα μπουν τα ραμ? αν τρεχει το ενυδρειο βαζεις το μπολι και το συντηρεις με τροφες... αν δε τρεχει τοτε βαζεις να δουλευει το φιλτρο με τα υλικα σε εναν καθαρο κουβα με αποχλωριομενο νερο ριχνεις και το μπολι και παλι το συντηρεις με τροφες...δεν εχεις λιγη τροφη να παρεις μαζι σου?? αν οχι..σου δινω εγω να κανεις τη δουλεια σου...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πανο το ενυδρειο το πηρα σημερα και αυριο που θα παω στην Καβαλα θα το στησω..αυτο με τον κουβα πραγματικα με ανακουφισε,γιατι ειχα αγχωθει πως θα κρατησω ζωντανη την βιολογια... |
|
||||
|
||||
![]()
παρε με αυριο νωρις το μεσημερι ενα τηλεφωνο για νακανονισουμε ποτε σε βολευει να περασεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok να σε παρω κατα της 2?
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.. | delpiero | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-08-09 06:56 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |
επιλογη....???? | thanasis76 | Malawi | 19 | 11-01-08 21:30 |
επιλογη αφρικανικων κιχλιδων!!! βοηθεια..... | thanasis76 | Malawi | 11 | 21-09-07 16:47 |
Επιλογη Ταϊστρας | blackghost7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-03-07 12:21 |