|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι και αλιως απο ρεταλια θα κοιταξει να σου κοψει οτι τον βολευει και αυτον ! τι λες να παρει καινουργιο φυλλο για να σου κοψει για μια γιαλα 100λτρ. ????
|
|
||||
|
||||
![]()
το νόημα της απάντησης μου είναι να ξέρουμε τι και πως παραγγέλνουμε .
για να αποφεύγουμε παρεξηγήσεις αυτού του είδους . Και ναι αν το παραγγείλω να κοπεί από φύλλο έχω την απαίτηση να το κόψει έτσι , αλλιώς να χρεωθεί εκείνος την φύρα αν τα κόψει από αλλού . και αν δεν συμφωνεί υπάρχουν και αλλού μαγαζιά δεν είναι ο μοναδικός . εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης . |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολους!!!
ζητω για ακομη μια φορα συγνωμη για τη καθυστερηση και για την απουσια μου τοσο καιρο ![]() ειχαμε αναβαθμιση των μηχανηματων (Η/Υ) καθως τα προηγουμενα καηκαν ![]() το περιστατικο που αναφερετε παραπανω εγινε στο δικο μου μαγαζι?? ![]() (παρακαλω να μου απαντησει καποιος γιατι μαλλον δε καταλαβα) το απογευμα θα ποσταρω φωτο απο το τροπο κατασκευης ενυδρειου (επιπλεον να σας ενημερωσω οτι αλλαξα εταιρια κολλας καθως αντιμετωπισα προβλημα με τη προηγουμενη - δν αναφερω απο πια εταιρια για να μην υπαρξει παρεξηγηση) πλεον χρησιμοποιω den braven και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ![]() αυτα προς το παρον και συγνωμη και παλι για την απουσια μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, δυστυχώς έγινε στο μαγαζί σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
black_caviar,εχω παρει τηλεφωνο στο μαγαζι σου και περιμενα απαντηση για μια προσφορα.απαντηση δεν πηρα οποτε στο ποσταρω εδω...
θα ηθελα τιμη ανα τετραγωνικο για αλεξισφαιρο γυαλι. περιμενω....ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
τι να πω? δε ξερω... σιγουρα ειναι λαθος μου που δεν ημουν εκει...
τιμες για ενυδρεια δινω μονο εγω στο μαγαζι μας (με ζητατε ως κωστα για ενυδρειο στο 9855025) για ολα τα υπολοιπα αναλαμβανει ο Θοδωρης... σου στελνω πμ να σε ρωτησω πληροφοριες.... συγνωμη εκ μερους μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζαμας που να φτιαχνει ενυδρεια ? | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 20-05-06 21:39 |