|
|
||||
|
||||
![]()
πιθανόν να σου χρέωσε και τις φύρες .
από όσο ξέρω τα τζάμια αλλά και τα περισσότερα προϊόντα που δεν αγοράζονται με το κομμάτι αλλά κόβονται στα μέτρα που θέλουμε έχουν κάποια φύρα που φυσικά την πληρώνει ο πελάτης . |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως ήδη έγραψα μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν με χρεώνει με την ελάχιστη χρέωση, οπότε και έτσι να είναι με κορόιδεψε και να με ειδοποιήσει να πάω να παραλάβω τα υπόλοιπα 0,57 τετραγωνικά που πλήρωσα έξτρα και να κάνω τα κομματάκια σουβέρ.
|
|
||||
|
||||
![]()
κανονικά πρέπει να δίνει και την φύρα .αλλά συνήθως δεν την παίρνουν για να μην βάλουν μπελά στο κεφάλι τους που θα τα πετάξουν .
------------------------- πάντως θα ήταν καλή κίνηση όταν θέλουμε να μας κόψουν ένα ενυδρείο π.χ. να φροντίζουμε να είμαστε παρών , να βλέπουμε τι κομμάτια ή φύλλα υπάρχουν διαθέσιμα ώστε να τα αξιοποιούμε με τρόπο που να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα λίτρα με τις λιγότερες φύρες . ------------------------- πάντως θα ήταν καλή κίνηση όταν θέλουμε να μας κόψουν ένα ενυδρείο π.χ. να φροντίζουμε να είμαστε παρών , να βλέπουμε τι κομμάτια ή φύλλα υπάρχουν διαθέσιμα ώστε να τα αξιοποιούμε με τρόπο που να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα λίτρα με τις λιγότερες φύρες . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalts.greg : 09-01-10 στις 01:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλο αυτο που λεσ αλλα θα πρεπει να εισαι και δυο μερες στον τζαμα !!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15 λεπτά φτάνουν . βρίσκετε τα κομμάτια ή τα φύλλα ,τα υπολογίζεις πως βολεύουν να κοπούν , τον λες αυτά τόσο επί τόσο και φεύγεις . δική του δουλειά να τα κόψει όπως τον είπες . υπόψιν ότι δεν μπορείς να κόψεις χιλιοστά στα τζάμια οπότε όσο καλά να τα υπολογίσεις θα υπάρχει μια φύρα .
τουλάχιστον να είναι όσο το δυνατόν μικρή . |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι και αλιως απο ρεταλια θα κοιταξει να σου κοψει οτι τον βολευει και αυτον ! τι λες να παρει καινουργιο φυλλο για να σου κοψει για μια γιαλα 100λτρ. ????
|
|
||||
|
||||
![]()
το νόημα της απάντησης μου είναι να ξέρουμε τι και πως παραγγέλνουμε .
για να αποφεύγουμε παρεξηγήσεις αυτού του είδους . Και ναι αν το παραγγείλω να κοπεί από φύλλο έχω την απαίτηση να το κόψει έτσι , αλλιώς να χρεωθεί εκείνος την φύρα αν τα κόψει από αλλού . και αν δεν συμφωνεί υπάρχουν και αλλού μαγαζιά δεν είναι ο μοναδικός . εντελώς φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζαμας που να φτιαχνει ενυδρεια ? | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 20-05-06 21:39 |