|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ εντυπωσιακό! Όσο μεγαλώνουν τα φυτά θα γίνεται σίγουρα όλο και ομοφότερο. Να το χαίρεσαι και να το δεις όπως το φαντάζεσαι!
Προσωπικά θα μείωνα τα είδη των ψαριών και θα μεγάλωνα τον αριθμό τους. Φαντάζομαι θα φαίνονται καλύτερα 2-3 μεγάλα κοπάδια των 40-50 ατόμων. Δώσε φώτο στο λαό από την υλοποίηση του συνολικού πρότζεκτ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο, με ακόμα καλύτερες προοπτικές
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι παρα πολυ ομορφο και μπραβο σου...
οταν φουντωσουν τα φυτα θα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακο!! αλλα.... το σαμπ που ειναι στο μπαλκονι τωρα το χειμωνα θα παγωνει το νερο και το καλοκαιρι θα ειναι καυτο.... και στις 2 περιπτωσεις δεν σε συμφερει....
|
|||
|
|||
![]()
Περι των τεχνικών δεν θα πω τίποτα, απλα....ζηλέυω το πανέμορφο ενυδρείο σου!!!!! Θα ήθελα κι εγώ να δω φωτογραφίες απο την κατασκευή του project καθώς ετοιμάζω ενα παρόμιο κι εγω... Και πάλι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια. Το sump και γενικα ολος ο εξοπλισμος μπηκε στο μπαλκονι για να μην υπαρχει θορυβος, για να μην γινει κανενα ατυχημα με την 5κιλη μπουκαλα και εχω μωρο παιδακι μεσα και για να μην υπαρχει το ψυκτικο μεσα στον χωρο το καλοκαιρι και αντι να ζεστενει τον χωρο να τον παγωνει.
Να βρω λιγο χroρο σημερα να ανεβασω καποιες φωτογραφιες απο την ολη κατασκευη (συμφωνεις μαριε??). Λειπουν φυτα για το backround του ενυδρειο αλλα δεν βιαζομαι σκεφτομαι πολυ καλα τι θα βαλω μεσα πριν ξυλωνω παλι. Ο ανθρακας μπηκε την περιοδο που ειχα το προβλημα με την αλγη νομιζα οτι θα αποφυγω την bloom αλλα τελικα δεν εκανε δουλεια και ειπα να τον αφησω μεσα. Απο λυπανση ακομη κανω μετρησεις σχεδον καθημερινα να κραταω τα no3 πανω απο το 10, τον φωσφορο στο 0,5 σιδηρο κτλ, για να μην ξεφυγουμε, αλλα απο εβδομαδα θα ακολουθησω την τακτικη του raven, το estimative index αφου πλεον εχω αγορασει ολα τα diy λιπασματα γιατι βαρεθηκα τις μετρησεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακή κατασκευή, μπράβο
![]() Περιμένουμε τις υπόλοιπες φωτο. οι "ακτινογραφίες" δεν φαίνονται ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να λεμε τωρα ! Ενυδρειο ΔΙΑΜΑΝΤΙ που μολις βρει τον δρομο του με την λιπανση και μπουν και τα φυτα που θελεις , θα γινει πανεμορφο !
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο, αλλά αυτο το απροσδιοριστο πραγμα στο κουτελο του ενυδρειου, ειναι μεγαλο, καπως ψυχεδελικο, και κατα τη γνωμη μου (οπως φαινεται στη φωτο τουλαχιστον) αποπροσανατολιζει το ματι απο το να εστιασει στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις το τζαμι?? επανω απο το ενυδρειο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2260 vs 500Lt | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 30-01-09 14:27 |