|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω γύρω στα 6 μικρά Lifallili σε 120λ και θέλω να τους φτιάξω σπηλιές. Βασικά οι πέτρες που είχα δεί ήταν ηφαιστίου . Αλλα θα το κάνω με ακουαφόρτε. με το συγκεκριμενο είδος θέλω ασβεστολιθικές?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα. τελικά αυτό που ήθελα για πέτρα ηφαιστιου είναι λάβα. Σε φυτώριο δεν έχουν ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε μαντρα με υλικα οικοδομων ....ή απλα σε κρατηρα ηφαιστειου..(πλακα κανω)//αλλιως παραγγελια απο καπου
|
|
||||
|
||||
![]()
σε μαντρα λαβα δυσκολο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εμένα φίλε μου μου αρέσουν πολύ οι σκουρόχρωμες πέτρες. Τσέκαρε
------------------------- Κι εμένα φίλε μου, μου αρέσουν πολύ οι σκουρόχρωμες πέτρες. Σε ένα ποστ του Raven είχα δει κάτι καταπληκτικές πέτρες. Pagoda λέγονται, είναι πολύ ατμοσφαιρικές με το κατάλληλο set up βέβαια. Τσέκαρέτο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32382
Η αλαζονεία προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panospkk : 12-01-10 στις 09:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.votsalo.net/
τα 70 κιλα περιπου τα ειχα αγορασει 50 ευρω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες. | chriskousis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 19-11-07 14:10 |
Πέτρες | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 31-08-07 19:22 |
Πέτρες | Ρέα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 10-05-07 08:18 |
Πέτρες??? | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-03-05 07:25 |
Πέτρες | hejo | Malawi | 13 | 29-11-04 00:15 |