|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Τζένη
Απ' τις ελάχιστες φορές που ακούω να "περνάει" το δικό του, όμως στ τέλος..... Κάν του δυο βδομάδες "αποχή" και θα στο κάνει δώρο......χαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
.....και ετσι φτασαμε στον φεμινισμο.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τετοιες γυναικες θελουμε ολοι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπακουριαση και αντιστροφη οσμωση φορεβα..!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι και μπακουρίαση φίλε Αλεξ, κακό πράμα, αλλά προσεκτική επιλογή, όχι να βλέπουμε αν είναι όμορφη και έχει την τάδε δουλειά...
Επικοινωνία υπάρχει??? Σε νοιάζεται όσο και τον εαυτό της ??? και σαφώς πιο πολύ απ' τη "μαμά" της ??? Αυτό είναι το μυστικό... και για εμάς και για αυτές......
|
||||
|
||||
![]()
μαμα ειναι μονο μια.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχ βρε Τζενη ... για φαντασου τι περναμε εμεις απο τις γυναικες ...
![]() ![]() Τι φταινε τα ψαρακια? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα.η μάνα μου δεν μου μιλάει πια επειδή ήθελε να βάλω στα 75 λίτρα δίσκους και εγώ της ξεκόψα ότι δεν γίνεται!και εχθές πήγαμε σε ένα φιλο μας που εχει ενυδρείο εδώ και ένα χρόνο(βίζιον 180) και έπαθα!είχε μέσα ένα οσκαρ ένα σαε 3 σίλβερ σαρκ και ένα πλεκόστομο σε νερό βρύσης.είχε παντού άλγη.αλλαγή έκανε 30 λίτρα κάθε 1-1.5 μήνα και σκούπα βυθού δεν είχε περάσει πότε!(κάθε πότε περίπου πρέπει να περνάμε?)
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να εχεις και δικιο Γεωργο... αλλα και εσεις οι αντρες δεν πατε πισω ,γιατι βρε παιδι μου ειναι διατον να τα ξερετε ολα μα ολα .Το πως ξερετε πιο ειναι το καλητερο, αλο πραγμα.... και μια γαντεμια που εχω με τον δικο μου .παντα καταλιγω οτι τελικα εχει δικιο.....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπακουριαση, μπακουριαση!! και αναλογιες γκαπυ που και που...1 προς 3 η φυση μας δειχνει το δρομο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Χωρις φως | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 23-07-07 14:18 |
Χωρις λογια | Yiannis59 | Δίσκοι | 29 | 18-07-07 20:45 |
Χωρις Θερμοστατη;;;; | Θανάσης | Έλεγχος θερμοκρασίας | 11 | 24-06-06 13:07 |