|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!! Να μου ζήσουν!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα,βλεπω οτι τα kribensis μια χαρα γεννησαν και σε σενα!! Μπραβοοο!! Κανε υπομονη με τα μικρα..Θα αργησουν να μεγαλωσουν..Βεβαια,αν εχεις καποιο αλλο ενυδρειο και τα βαλε εκει,νομιζω θα δεις μεγαλη αναπτυξη μεσα σε λιγοσ σχετικα καιρο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Χρήστο! Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι λόγω καυγάδων ο αρσενικός είναι σε καραντίνα τώρα.. Μια φορά προσπάθησα να το βάλω πίσω και συνέχισαν τα ίδια.. Τον ξαναέβγαλα επιτόπου. Θα περιμένω λίγο να μεγαλώσουν τα μικρά και βλέπω..
|
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια ειναι οτι ο αρσενικος (αλλα και η θηλυκια) ειναι πολυ νευρικοι και εχθρικοι με ολα τα αλλα ψαρια ακομα και μετα απο καιρο που πλεον βλεπεις οτι δεν υπαρχει κινδυνος να φαγωθουν τα μικρα απο τους υπολοιπους συγκατοικους. Γνώμη μου ειναι να φυγουν τα μικρα απο μεσα,ωστε και να μεγαλωσουν πιο γρηγορα αλλα και μετα απο λιγες μερες να ηρεμησουν και τα krib..Θα δεις μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα τους αν δεν εχουν τα μικρα υπο την επιβλεψη τους..Καλη σου μερα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή λύση αλλά είναι αδύνατον να βγάλω τα μικρά. Θα πρέπει να ξεριζώσω όλα τα φυτά πρώτα μέχρι να τα πιάσω! Θα περιμένω να αναρρώσει ο αρσενικός και βλέπουμε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακου λυση..Παρε το λαστιχο που κανεις την αναρροφηση και ξεκινα να βγαζεις νερο..Βαλε τη σωληνα πανω στα μικρα και ξαφνικα θα τα ρουφηξει ολα τα μικρα μεσα στο λαστιχο απο την πιεση..Να προσεχεις βεβαια να αδειαζεις το νερο μεσα σε ενα κουβα για να τα πιασεις μετα..Ετσι τα ειχα βγαλει και εγω..Ο,τι νομιζεις εσυ βεβαια..Παντως ειναι η καλυτερη λυση για εμας τους φανς του φυτεμενου..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kribensis | theodoros | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 22 | 25-11-09 13:53 |
Γέννα Kribensis | Strahos | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 27 | 28-08-08 16:58 |
Γέννα Kribensis | soupia | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 01-05-07 13:36 |
Γέννα guppy / Ελεύθερα μωρά στο ενυδρείο... | Carebean pirate | Ζωοτόκα | 12 | 21-06-06 14:22 |