|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Koυραγιο φίλε μου. Σε καταλαβαινω. Ετσι ένιωσα και εγώ πριν μισό χρόνο όταν από διαροή διοξειδίου μέχρι να φθάσω σπίτι βρήκα τα ψαράκια μου νεκρά. Μη το βάζεις κάτω. Συνέχισε και μάθε από τα λάθη. Καλή χρονιά σου εύχομαι και περισσότερη τύχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!! ξερω οτι ολοι εχετε περασει ατυχιες με τα ενυδρεια αλλα εμενα ηταν η πρωτη φορα και πραγματικα με εσκισε...
ευχομαι το 2010 να ειναι μονο χαρες ιδικα για τα ψαρακια μου....
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα Θανάση.....Υπομονή
Πάρε ρε ενα elliwell να ησυχασεις.....Εσενα που πιανουν τα χερια σου θα τον στησεις αμεσως.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() απο κατασκευες οτι θελεις... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχ κρίμα
Εσένα πιάνει και ένα μύνημα που μου στείλανε : "Εύχομαι ο νέος χρόνος να' ναι γκεϋ, γιατί ο προηγούμενος μας....πήδηξε" Μην πτοήσε όλα θα πάνε καλά
|
||||
|
||||
![]()
απ οτι φενεται ολοι οι θερμοστατες μπορουν να κολλησουν αν κολλανε και οι jagger
Κριμα φιλε μου,σου ευχομαι ειλικρινα το καλυτερο για το 2010 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tρελη καταστροφη... | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-03-09 16:36 |
Καταστροφη | Tricky | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-10-08 17:54 |
καταστροφη ολοκληρωτικη | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 19-03-08 12:58 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |
Καταστροφη :( | Mitsos | Malawi | 22 | 05-09-06 08:00 |