|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τωρα παμε για πιο μεγαλα και πιο ομορφα.... μην ξεχνας οτι αυτο που ετοιμαζω θα ειναι ολο diy.... θα προσπαθησω να φτιαξω και ενα background πολυ καλο.... το εχω στο μυαλο μου απο τωρα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε να βλεπουμε κ να μαθαινουμε και εμεις οι νεοτεροι!!!ποτε θα δουμε ψαρια μεσα??????/
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα περιμενουμε αρκετοι!!!!!!αντε με το καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
επιδη στη ζωη μου δεν το βαζω ευκολα κατω... ετσι κι εδω συνεχιζω δυναμικα ασχετα με την στεναχωρια μου...
![]() ![]() στις παρακατω φωτο βλεπετε τα βραχια απο πολυουρεθανη αφου εχει προσθεθει η αμμο.... και στις επομενες αφου πανω απο την αμμο εχει προσθεθει το χαλικακι... οπως βλεπετε στην τελευταια φωτο ο ενας βραχος αν και ατελειωτος ακομα ειναι με την τραγανα και οι αλλοι 2 ειναι με το χαλικακι... τα χρωματα ειναι ομοιογενής... ![]() ![]() γνωμες δεκτες!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μπραβο!! Μη πτοεισαι!! Φαινονται ομορφες και με το χαλικακι!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Βαρος ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-10-08 15:56 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |