|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως δε θα έκανα αγορά μπουκάλας σε αυτά τα λίτρα νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά με το diy
|
||||
|
||||
![]()
οκ...θα συνεχισω με diy...ανεπιστροφη βαλβιδα που μπορω να βρω??
|
||||
|
||||
![]()
στα pet shop έχει.
κοίτα στην παρουσίαση του ενυδρείου μου εκεί μου προτείνουν co2. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο περιπου πρεπει να ειναι η διαμετρος του σωληνα για να μπει η βαλβιδα???αυτη που εχω ειναι περιπου 1-2χιλιοστα...κανει??(εσωτερικη διαμετρος εννοειται..)
|
||||
|
||||
![]()
![]() ![]() ![]() Member Εγγραφή: 05-11-2009 Περιοχή: Ν.Κιφησια(Αθηνα) Μηνύματα: 146 ![]() Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από harris samos ![]() το ενυδρείο σου είναι μικρούλη οποτε πιστεύω ότι το diy σε καλύπτει άμα θες να μπλέξεις όμως με μπουκάλες κοντρόλερ πάει μακριά η βαλίτσα άσε που θα χρειαστεί να βγείς και του αγίου βασιλειου και τα φώτα για να τα πεις και πάλι δε νομίζω να φτάνουνε καμια 300 ευρώ υπολόγισε + λάμπες κλπ από ότι θυμάμαι έχεις εύκολα φυτά οποτε το diy είναι μια καλή λύση απλα ηθελα κατι ποιο αξιοπιστο...με τα λεφτα δεν εχω προβλημα...μεχρι στιγμης απο καλαντα και παππουδες γιαγιαδες εχω βγαλει ενα 500αρι περιπου και θα παω σιγουρα αυριο και φωτα οποτε δεν με νοιζει οσο και να παει...απλα οπως ειπα θελω κατι ποιο "σιγουρο".. __________________ θα ερθω να πουμε μαζι τα καλαντα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
300 τα καλαντα 200 ο παππους και η γιαγια!και περιμενω απο το νονο ενα 250αρι που μου δινει!!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια συμφερει αυτο http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1883
αν ναι τι αλλο θα χρειαστω?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |