|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα ρε θαναση...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ειδα χτες σε ενα pet shop, και ειναι πολυ ομορφα ψαρια. Εχουν οντως τοσο τσαμπουκα; Λυπηθηκα πολυ για το φροντοζα κυριως..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε πραγματικα ειναι πανεμορφα και σπανια ( ακριβα ) αλλα τοσο τσαμπουκα δεν το περιμενα με τιποτα.... ειχα διαβασει οτι μεταξυ τους μεχρι να φτιαχτει κυριαρχια στο ενυδρειο μαλωνουν και αρκετες φορες μεχρι θανατου.... ελπιζα οτι τουλαιστον θα μπορεσω να κρατησω ενα ζευγαρι απο τα 4 που πηρα και μετα θα τα προσαρμοζα σιγα σιγα, αλλα αυτο τα σκοτωσε ολα... και ακομα και το αρσενικο φροντοζα που ηταν στο ενυδρειο 9 μηνες και ειχε γινει 20εκατ. αν θελεις την γνωμη μου, μακρυα τους, ουτε να το σκεφτεσαι αν δεν θελεις μπελαδες.... εγω να δω πως θα ξεμπλεξω τωρα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω!!! σε 1-2 μηνες που θα ειναι ετοιμο το μεγαλο ενυδρειο σκεφτομαι ( μετα απο βοηθεια του τολη ) να βαλω μεσα τα frontosa μου , να βαλω μια ομαδα brichardi , μια ομαδα Cypricromis και ειχα σκεφτει και τα Petrochromis..... γι αυτο πηρα και τα Petrochromis για να τα εχω ετοιμα μολις ετοιμαστει και να τι επαθα.... οποτε τωρα περιμενω να ετοιμασω το ενυδρειο πρωτα.... μην παρω τιποτε αλλα και εχω τα ιδια.... σε ευχαριστω παντος....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω εγω που δεν εχω και κυαλια και παλι τα βλεπω.... φαντασου εσεις εκει που εχετε.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αντε με το καλο το μεγαλο ενυδρειο να τα χαζεψουμε στην παρουσιαση. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιθετικοτητα ραμιρεζι | petros | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 10-12-08 20:01 |
Labeotropheus trewavasae | imichal | Malawi | 7 | 31-03-08 20:37 |
Αυξημενη επιθετικοτητα απο οσκαρ | emperor | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-08-07 09:46 |