|
|
||||
|
||||
![]()
και το γυαλι κακος αγωγος ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλά συνήθως καλύτερος από το πλαστικό...
Εξαρτάται για πιό γυαλί/πλαστικό μιλάμε βεβαια, αλλά είναι σύνηθες να έχεις συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας κοντά στο 1 για γυαλί, ενώ κοντά στο 0,2 για πλαστικά (π.χ. abs, ακρυλικά)... |
|
||||
|
||||
![]()
εχω και εγω πλαστικο θερμοστατη μινι
κανει για μικρα ενυδρεια για να μην καιγονται και τα ψαρια ετσι κιαλλιως οσο κακος αγωγος και να ειναι το πλαστικο η θερμικη ενεργεια δεν μπορει να εγκλωβιστει και θα καταληξει ολη στο νερο |
|
||||
|
||||
![]()
Το ρελε πεφτει οταν εχει διαρροη το κυκλωμα το ενυδρειο ειναι ενα κυκλωμα δεν γειωνεται για να εχει διαρροη. Και αν βαλεις και συ τα χερια σου μεσα μπαινεις και συ στο κυκλωμα και σιγοψηνεσε ... για να πεφτει θελει συνδεση με το καλωδιο της γειωσης μονο ετσι χανεται φορτιο και πεφτει ο ρελες..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ρελε για να μην μπω στα επιστημονικά ελεγχει το ρευμα (μην μπερδευουμε το ρευμα αμπερ με την ταση βολτ) που περνα απο την φαση και τον ουδετερο (ας το πουμε επιστροφή) αν αυτα τα δυο δεν ειναι ισα πέφτει. Για να ψηθεις οπως λες πρεπει να περασει ρευμα μεσα απο εσενα που και ακομα και αν δεχτουμε οτι επιστρεφει στον ουδετερο (πραγμα αδυνατον) παλι θα ειναι λιγοτερο οποτε το ρελε θα δει οτι τα ρευματα δεν ειναι ισα και θα πεσει (το εκανα πολυ απλο για να γινει αντιληπτό και να με συγχωρούν οι ηλεκτρολόγοι)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για θερμοστάτη..... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 31-12-08 16:36 |
Ερώτηση για το θερμοστάτη μου... | PANTIS | Bettas | 21 | 18-12-07 20:13 |
Βύθιση θερμοστάτη | seagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-11-07 08:32 |
Θερμοστάτης. Έκρηξη | giokreta | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-10-05 13:03 |
Έκρηξη DIY CO2 | Archon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 21-11-04 09:36 |