|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φωτο βρεεεεε!!!! Ασε τις ντροπες!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει τοτε,αν μπορεσω θα βαλω το απογευμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλογεμιστο φιλε μου!!
Φωτοοοο!! |
|
||||
|
||||
![]()
φωτο!!!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια συγνωμη που δεν εβαλα φωτογραφιες,αλλα τρεις μερες τωρα καθομουν και δεν προλαβα
![]() ![]() ------------------------- λοιπον επειδη δεν πολυπιστευω να το πετυχα το 45αρι και επειδη ειμαι 90% σιγουρος οτι αυριο που ειναι η ημερα να το γεμισω θα ανοιξει,λεω να αρχισω να κανω σκεψεις για να αγορασω ενα μεγαλο.... η πρωτη μου σκεψη σε μεγαλο ειναι να ασχοληθω με κιχλιδες.... για πειτε καμια γνωμη για κανενα καλο 250αρι και πανω....μπας και δω και εγω καμια ασπρη μερα ![]() πιο πολυ για eheim παω,αλλα δεν ξερω τις τιμες...γνωριζει κανεις??? βεβαια αν δεν ανοιξει θα κρατησω αυτο ![]() ------------------------- α!ξεχασα να ρωτησω,τις περισιες σιλικονες ξερω οτι χρειαζεται ξυστρα,αλλα πως την ζηταω???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 28-12-09 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και με ξυραφακι βγαινουν..(τυπου astor)>..τωρα πηγαινε σε χρωματοπωλειο και ζητα ξυστρα για σιλικονη...τωρα για ενυδρειο ....πες μας με τι κιχλιδες θες να ασχοληθεις..?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επειδη δεν θελω να το γκαντεμιασω ![]() αν δεν πετυχει το 45αρι τοτε θα το συζητησουμε ![]() παντως οι αφρικανικες μου αρεσουν πολυ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπακια τελος :-( | Dimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-03-08 13:46 |
CO2 - Τελος | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-02-08 22:00 |
Στρωσιμο τελος!!! | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-02-08 18:41 |
Eνα τελος στα σαλιγκαρια!! | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 27-08-07 10:29 |