|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλή προσπάθεια μπράβο!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!!το ενυδρειο σου εχει ολες τις προδιαγραφεσ για να γινει ενα φανταστικο φυτεμενο ......
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ενυδρειο με ωραιες διαστασεις για να ''παιξεις''!
![]() το φωτιστικο πρεπει να ειναι ταβανιου με ανακλαστηρες σωστα?μεσα στο μυαλο μου εισαι! ![]() νομιζω η λιπανση ειναι υπερβολικη για τον λιγο ογκο των φωτων ελατωσε την αν θελεις! ![]() καλη συνεχεια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό.
και γω θα ήθελα λεπτομέριες για το φωτιστικό. |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη παιδια που αρχισα να απαντησω απλα δεν ημουν σπιτι...λοιπον,το φωτιστικο που πιστευω ολους σας ενδιαφερει γιατι ειναι μια πολυ φθηνη λυση για ενυδρεια τετραγωνου σχηματος ειναι απο εκεινα που συνανταμε πολυ συχνα σε γραφεια η επειχηρησεις και που τοποθετουνται στο ταβανι...τωρα για τιμες δεν ξερω ακριβως να σας πω αλλα δεν υπερβενει τα 35-40 ευρω...εκτος απο το φωτιστικο,οπως ειπατε μερικοι μου λυπουν μερικα φυτουλια ακομα ειναι η αληθεια στο πισω μερος ωστε να δειξει καλυτερα...αυτες τις μερες θα τα συμπληρωσω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |