|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βέβαια όταν κάνει φωλιά πάει και κάθεται σταθερά κάτω απο κει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο δικος μου μονομαχος ανεπτυξε την καλυτερη συμπεριφορα του οταν τον ειχα σε 450 λιτρα με πολλα αλλα ψαρια....
κολυμπουσε συνεχως και εξερευνουσε ολα τα σημεια σε ολο το ενυδρειο...εμπαινε μεσα στις κουφαλες των ξυλων και παρατηρουσε τα παντα... ο nikosm1 κατι ξερει.....τον ειδε εκει μεσα.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω παιδια θα τον βαλω σε ενα 45λιτρο μονο γιαυτον και νομιζω θα τον εχω βασιλια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για το thread hijack.
Έκανα αλλαγή νερού αλλά πάλι βλέπω περίεργη συμπεριφορά. Εκεί που το ψάρι έχει ξαπλώσει πλάγια και δεν σαλεύει ξαφνικά αφηνιάζει και πετάγεται πέρα δώθε ώσπου ξαφνικά πέφτει πάλι τέζα. Τι το πειράζει ; |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρτο από την αρχή και πες μας πως είναι το ενυδρείο / γυάλα (διαστάσεις) και τι ακριβώς έχεις μέσα (πέραν του ψαριού).
όταν λες αλλαγή νερού ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείς; |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως ειπα και στην αρχη. Το ενυδρείο είναι 8λιτρα. Βαζω αντιχλωρικο και για βαρεα μεταλλα καθως και ενα blackwater extract. Εχω θερμοσταση και φιλτρο καθως και ενα φυτο.Το ενυδρείο δεν ειχε στρωθεί (δεν το ήξερα). Μηπως υπηρχε προβλημα με την αμμωνια ; Εκανα 2 αλλαγες νερου 50% του νερου με σωστή θερμοκρασια βαζοντας αντιχλωρικο. Δειτε και τις photo μήπως βγάλετε κάποιο συμπέρασμα. Το προβλημα παρουσιαστηκε την τριτη με τεταρτη εβδομαδα απο την ημερα που το πήρα.
http://img51.imageshack.us/img51/5841/img1489t.jpg http://img64.imageshack.us/img64/2741/img1488.jpg Ευχαριστω ! |
|
||||
|
||||
![]()
να κανω μια παρατηρηση
βγαλε το φυτο απο το γλαστρακι και φυτεψετο δωσε μετρησεις που εχει ph gh kh no2 no3 nh4 θερμοκρασια νερου και θερμοκρασια αλλαγης
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με μονομαχο | xarisastrah | Bettas | 12 | 22-10-09 23:03 |
προβλημα με μονομαχο!! | Mary-z | Bettas | 6 | 21-10-08 20:47 |
Μονομαχος Προβλημα | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-05-08 11:03 |
Προβλημα μονομαχου... | AXEL | Bettas | 7 | 04-09-07 17:37 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟΜΑΧΟ(επειγον) | petros | Bettas | 4 | 29-05-07 17:08 |