|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
...μια χαρά θα σταθεί και σε ρίζα. Θα τοποθετήσεις την μοςς πάνω στην ρίζα, θα την απλώσεις λίγο (θα την ανοίξεις) και μετά θα περάσεις κάποιες βόλτες με κλωστή χωρίς να σφίξεις ιδιαίτερα. Θα γυρίσεις την κλωστή σε όλο το μηκος της ρίζας που έχει μοςς. Μετά από κανα δυο μηνες δεν θα υπάρχει ίχνος κλωστης. Εννοείται ότι θα αιωρείται και λίγη μοςς. Κάτι τέτοιο όμως την κάνει να φαίνεται ακόμα πιό φυσική. Την σήτα την χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να φτιάξουμε moss wall.
|
|||
|
|||
![]()
τελικά κατάφερα και έκοψα και τις καρύδες (με βεργα απο σιδεροπρίονο) και ανοιξα και καμαρες (με δραπανο και ειδικο εξαρτημα που ανοιξει τρυπες). Είχα κάποιες απώλειες απο κρέας/δέρμα αλλά δεν πειράζει.....
Σε λίγο θα ανεβάσω φώτο....... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραια
περιμένουμε τις φωτό
|
|||
|
|||
![]()
μερικές φώτο.....
|
|
|||
|
|||
![]()
εκανα αλλαγες.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι το φόρτωσες με τις καρύδες. τα ξ'υλα σου είναι πολύ όμορφα και μόλις "ντυθούν" θα δείξουν ακόμη πιο ωραία, νομίζω τα αδικούν οι καρύδες. Μπορείς να τοποθετήσεις 1-2 πίσω απ' αυτά. Μην παρεξηγήσεις όμως είναι προσωπική άποψη.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτό το πλατύφυλλο είδος μος, πως λέγεται?? Το πήρα και εγώ πριν λίγες μέρες, αλλά δεν ξέρω το όνομά του να ψάξω για στοιχεία -φροντίδα του και αισιοδοξώ να κάνω "χαλάκι" σ' ένα μέρος. Χαιρετώ ειλικρινά
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα φίλε μου..... Σεβαστή η άποψή σου και καλά κάνεις και την λές.....
Αλλά ίσως δεν πρόσεξες τις φώτο που έβαλα μετα.... Εκανα αλλαγές!!! έβγαλα τις δύο καρύδες... Τώρα για ποιο φυτό λες? αυτό που φαίνεται στην στάμνα? Αν ναι είναι pellia...... Yγ.Γιόρταζες???? αν ναι, πολύχρονος και ο΄τι επιθυμεις να το πάθεις!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|