|
|
|||
|
|||
![]()
Aχα... τον πηδηξες τον φραχτη και πηγες στην dark side. Προσεξε Πανουλη μην κολλησεις το μικροβιο και μετα θα τα ξηλωσεις ολα τα γλυκα
![]() Εγω ακομα ονειρευομαι ενα Μεσογειακο 800 λιτρων , oι πρωτες αγαπες δεν ξεχνιουνται ποτε. Πανεμορφο το nano σου και τα πηγες πολυ καλα για πρωταρης στ αλατια. Μπραβο και στα παιδια εκει που σε βοηθουν ! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο είναι πολύ ωραίο.Αν μπορούσα και εγώ οικονομικά θα το επιχηρούσα.Πάντος και τα άλλα που είδα στα βιντεάκια σου είναι πανέμορφα και πρέπει να πώ ότι δεν είχα ξαναδεί εντλεράκια ζωντανά και είναι πράγματι πολύ όμορφα.
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που σας αρεσει!!!
Αλεξανδρε απο εσενα ειδικα περιμενω καποια στιγμη να στησεις το μεσογειακο που σου εχει "μεινει".. οριστε και μερικες φωτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οσο για τους δισκους...ειναι ενα σκαλοπατι που επισης θελω να ανεβω...
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε!!! πανεμορφο ειναι!!!!
δεν ξερω αν θα πας σε μεγαλητερο αλλα απο την μερια μου σε βλεπω ετοιμο.... χαχαχαχα παντος τα καταφερες μια χαρα.... οποτε σκεφτεις για μεσογειακο... προσφορα τα ζωντανα του βυθου...
|
|||
|
|||
![]()
.....ενα θα σου πω: ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ....
![]() υ.γ..μεταξυ μας και μενα τα θαλασσινα με "τρελενουν"... *που πηγες στα αλμυρα....
|
||||
|
||||
![]()
καλα βρε Πανο τι αριστουργημα ειναι αυτο?????
προσθετεις ενα ακομα αξιοθεατο στην πολη μας(μετα τον φαρο) ![]() και μια ερωτηση ακομα... εχεις καμια ιδεα ποσο σου κοστησε μεχρι τωρα?? |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πώ; Η καμπούρα και το ταλέντο δεν κρύβονται
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
να και το δικο μου | sergio | Φωτογραφίες μελών | 10 | 23-08-08 01:10 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |