|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα λίτρα σου είναι "χαώδη" για τις ταμπλέτες. Να είχες μέχρι 80 λίτρα να πούμε ίσως και να.... Τώρα όμως απλά πετάς χρήματα. Οι ανούμπιες δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε CΟ2 οπότε μη καίγεσαι. Αν και μποστανάδες που κατεβαίνουν και σε διαγωνισμούς (ονόματα δε λέμε... ![]() Εγώ χωρίς CO2 πάντως μια χαρα ανουμπιάκια έχω που συχνά πυκνά ανθίζουν κιόλας.... Α! Τώρα που το θυμήθηκα! Εάν ποτέ χρησιμοποιήσεις σε μικρότερο ενυδρείο τα χάπια της serra να προσέχεις πιο συχνά το ph σου! Σε εμένα το ανέβαζε!!! Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χρησιμα ολα αυτα.Ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το χρησιμιοποιουσα κι εγω παλιοτερα αλλα συστηνω να το αποφευγουν. ειδικα σε ενυδρεια με χαμηλες σκληροτητες θα δημιουργουσε προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε τιποτα δεν θελουν οι ανουμπιες οπως σου λενε και οι παλαιοτερη!το θεν=μα ειναι οτι τα σεβερουμ ξεσκιζουν τις ανουμπιες στην κυριολεξια!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω..επι 2 μηνες τον ειχα με λιγα φυτα για να δω την αντιδραση του , η οποια ηταν πληρης αδιαφορια .(γι αυτο προχωρησα στην αγορα κι αλλων φυτων).Σημερα δυστυχως ειδα απο 2 φυλλα να λειπουν μικρα κομματια.αρχισε το παρτυ μαλλον.τι να κανουμε ετσι ειναι οι κιχλιδες,"απροβλεπτες" και το ενστικτο.. πανω απ ολα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|