|
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετοι εως πολλοι εχουν...
Εγω ας πουμε που εχω 2 70αρια ενα 30αρι και ενα 10αρι ως κανονικα ενυδρεια (απο οτι καταλαβες ειμαι λατρης μικρων ενυδρειων) εχω για καραντινα - μαιευτηριο - νηπιαγωγειο ενα 35 οπου τωρα μεγαλωνω ![]() ![]() Eιναι σχεδον παντα χρησιμο αρκει να εχεις χωρο.
|
|||
|
|||
![]()
Kι εγώ χρησιμοποιώ ένα 25λιτρο ως νοσοκομείο, με θερμοστάτη, φίλτρο και αεραντλία, λίγο χαλίκι και χωρίς πολλά φυτά.
Έχει αποδειχτεί υπερπολύτιμο, γιατί έχει θεραπεύσει πολλά ψαράκια, χωρίς να κινδυνεύσουν τα υπόλοιπα και η βιολογία στα μεγάλα μου ενυδρεία και χρησιμοποιώντας το 1/10 της ποσότητας φαρμάκων που θα χρειαζόταν για θεραπεία στα μεγάλα. Επίσης χρησιμοποιώ ένα 40λιτρο για νηπιαγωγείο, όπου μεγαλώνω τα μικρά ψαράκια πριν τα επιστρέψω στα μεγάλα. Πιστεύω ότι αν υπάρχει χώρος, είναι απαραίτητο ένα μικρό ενυδρειάκι 20-50 λίτρα για καραντίνα-νοσοκομείο-γεννήστρα. Πράγματι όσο περισσότερα λίτρα μπορείς να διαθέσεις, τόσο το καλύτερο, όπως πολύ σωστά σου είπε ο Γιώργος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία | Evgenios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-04-09 21:43 |
Απορία | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:32 |
Απορία για DIY CO2!!! | john_street_triple67 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-01-08 22:13 |
απορία co2..... | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-09-06 16:46 |
Απορία για KH | Gorgi | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 26-04-05 10:46 |