|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πω πω πολυ καλο
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο το "παραμελημένο" ενυδρείο σου Αλέξανδρε. Τέτοια πανδεσία του κόκκινου και του πράσινου, σε όλες αυτές τις αποχρώσεις μόνο ένας ζωγράφος θα τις πετύχαινε...
![]() Για κάνε καμιά νύξη για το νέο aquascape σου...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα σε ολους αρεσουν οι ζουγκλες
ηταν φανταστικο κριμα που το κλαδεψες..... η Σαμος εκτος απο καλο κρασι βγαζει και πετρες ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτο αποτέλεσμα! Μιας και όπως πολλάκις έχω αναφέρει δεν πολυπιάνει το χέρι μου, με βολεύει πολύ η ιδέα του μη κλαδεμένου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως ειναι ακομα πιο ομορφο ακλαδευτο!!! Οι πετρες ειναι πανεμορφες με καταπληκτικα χρωματα! Και θα μεινουμε ολοι με ανοιχτο το στομα οταν φτιαξεις αυτο που θελεις! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστο δεν παιζεσαι θα μας τρελανεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
ο ψαροπαραδεισος....
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
....ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο μπραβο σου Raven!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
Οταν ένας κουβάς βράχου εμφανίζεται στην ζωή σου...... | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-05-03 03:37 |