|
|
||||
|
||||
![]()
τι θελεις ακριβως να σου εξηγησουν περι φυτων....το λινκ που σου εδωσε ο γιωργος δεν σε βοηθησε?
γεννηστρα να μην παρεις τα πιο δυνατα ψαρακια θα επιβιωσουν για αρχη μπορεις να βαλεις κερατοφυλλο που ειναι ευκολο φυτο και παρεχει καλη καλυψη για το γονο |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολουσ παρα πολυ. με βοηθησατε αρκετα και πιστευω οτι με την βοηθεια και ενοσ καλου πετ-σοπ να παρω τα καταλληλα φυτα!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και μια αγγελια μηπως εχει καποιος κλαδεματα να σου δωσει απο κρητη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι ενοεισ? να μου δωσει αυτα εχει που κλαδεψει? |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου πατρίδα
![]() Από εδώ μεριά (¶γιος) μην περιμένεις και πολύ βοήθεια... Θα σου έλεγα να καταλήξεις ποια φυτά θέλεις και ΜΟΝΟ αυτά να ζητήσεις. Αν τα βρεις, καλώς. Και πάλι όμως θα σου πρότεινα να παραγγείλεις από Αθήνα, ή ακόμη καλύτερα αν είσαι έμπειρος χρήστης του διαδικτύου, από ebay... Μιλάμε για τραγικές διαφορές στις τιμές... Δυστυχώς κι εγώ είμαι στην αρχή και ακόμα μαζεύω φυτά, αν όλα πάνε καλά μετά απο λίγο καιρό θα μπορώ να δίνω και κλαδέματα ![]() Καλή αρχή! |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο κοστιζουν αυτα τα φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται απο τα φυτά. Δες, διάβασε, καταστάλαξε και εδώ είναι οι γνώστες να σου απαντήσουν
![]() Το λιγότερο που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει επι του παρόντος είναι οι τιμές. Δες τι απαιτήσεις έχουν αυτά που σου αρέσουν πρώτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγο καιρό θα έχω και εγώ κλαδέματα, κάνε λίγο υπομονή
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |