|
|
||||
|
||||
![]()
να κρατησεις μονο το ζευγαρι ξιφοφορων.θα γεννησουν και θα στε και οικογενεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μολις εκανα την αλλλαγη....θα το αφησω λιγο ετσι και θα δω....ερνιε αυτο παρειναι απλο....θα συνεχισω λιγο ακομα με αυτα και μετα θα δω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρεπει να παρεις καποια αποφαση αλλιως θα γραφει πολλα "ΒΟΗΘΕΙΑ" ακομα!! Κανε ανταλλαγη τα ψαρακια ... και ολα καλα ...
|
||||
|
||||
![]()
το σημαδακι ειναι πολυ μικρο και μπορει να ειναι και καποιο δαγκωμα απο αλλο ψαρι (π.χ. σκαλαρι) ...φυσικα πρωτο σου μελημα ειναι να ριξεις την αμμωνια...και αυτο θα το κανεις σε πρωτο χρονο με αλλαγες νερου μεχρι να μη μετρας..και σε 2ο χρονο προσεχοντας την ψαροσυνθεση σου....
μη τρελενεσαι για την ξιφοφορινα....αν βελτιωσεις τις συνθηκες θα επανελθει μιας και φαινεται υγιης..... σκαλιζοντας το βυθο ναι μπορει να σηκωθει αμμωνια κατα περιπτωσεις....γιαυτο και ειμαστε προσεκτικοι ειδικα σε νεοστημενα ενυδρεια...μην αλλαζεις ολη την ωρα τη θεση των φυτων..αφησε το συστημα σου λιγο να ηρεμησει-ωριμασει... και κρατησε τα συμβατα ψαρια... συνεχισε μετρησεις και αλλαγες...
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ ολους για τις γρηγορες και πολυ κατατοπιστικες ...απαντησεις...φιλικα
------------------------- παιδια εδω...η αμμωνια σιγουρα ξανασηκωθηκε...να κανω και αλλες αλλαγες...???το σκαλαρι φαινεται να εχει μικροεκδορες.στην μια πλευρα...τι να κανω.>??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 10-12-09 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καθημερινες αλλαγες και μετρησεις αν χρειαζονται...για τα πληγωμενα ψαρια θα προτεινα καραντινα..αυξηση θερμοκρασιας..αλατακι και melafix....ετσι αντιμετωπισα επιτυχως πληγωμενα ψαρια...
γιατι ομως σηκωνει αμμωνια?? πρεπει να δρασεις αμεσα....
|
||||
|
||||
![]()
φιλε εκανα 2 αλλαγες πριν απο λιγο ΕΥΤΥΧΩΣ επεσαν ολα ...αμμωνια νιτρωδη κλπ κλπ////...ειμαι χαρουμενος΄...πες μου κατι τωρα...αλατι ..ποιο ??τιμη??/ αυτο το υλικο το filter wool πρεπει να το αλλαξω καποια στιγμη η οχι..??
|
|
||||
|
||||
![]()
α και δυο φωτο ...επιασα τα φυτα μου να κανουν pearling ...μετα απο 2 μερες..που τα εχω στο ενυδρειο ...στην μια το γκουραμακι ρουφαει τις φουσκαλιτσες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!! | filipposster | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 07-05-09 10:21 |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | spiros1978 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-11-08 00:16 |
βοηθεια | βαγγελης καραγιαννη | Ζωοτόκα | 1 | 24-02-08 18:55 |
βοηθεια | angelwho | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 19:44 |
βοηθεια | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-07-06 20:11 |