|
|
||||
|
||||
![]() γιατι δεν γινεται? ------------------------- μ αυτο γινεται? http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=939
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 09-12-09 στις 00:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η συμβολή όλων αυτών των "ζουμιών" είναι από αμφίβολη έως μηδενική στο στρώσιμο. Θέλεις την επιταχυμένη οδό; Βρές μπόλι από στρωμένο φίλτρο. Όχι απλά στραγγισμένο σφουγγάρι αλλά και λάσπη μέσα από το φίλτρο και λίγο βιολογικό υλικό (πχ μακαρόνι). Τα βάζεις κατευθείαν στο φίλτρο σου και δεν το εκθέτεις ΠΟΤΕ σε χλωριωμένο νερό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποιοι τον αφήνουν και τρέχει τις 2 πρώτες μέρες σε φρεσκοστημένα ενυδρεία. Εγώ θα μπόλιαζα μετά το 2ήμερο...
|
||||
|
||||
![]()
Άσε τον άνθρακα 3-4 μέρες στο φίλτρο να μαζέψει ότι ανεπιθύμητες ουσίες υπάρχουν και μετά τον πετάς.
Μετά βρες και βάλε μπόλι (απο υγιές ενυδρείο συνχομπίστα),κάνε μετρήσεις με υγρά τεστ,βάλε φυτά και τα πρώτα 1-2 ψαράκια. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν φοβασαι τις πετρες ,βαλε φενιζολ μονο κατω απο τις πετρες ενα μικρο κομματι.
Οσο αφορα τον ανθρακα, ειναι για να απορροφα ανεπιθυμητες ουσιες , αν νομιζεις οτι το χαλικι σου εχει τετοιες βαλε ανθρακα και υαλομβαβακα μονο 1-2 μερες να κρατησει και οτι στερεα υπαρχουν . (εγω το εκανα για μια βδομαδα γιατι χρησιμοποιησα και σιλικονη στο δικο μου και το νερο ηταν κρυσταλλινο , ενω οταν το πρωτο εστησα εκανε 2-3 βδομαδες να καθαρισει) Και μετα μια γενναια αλλαγη νερου και μπολι απο συνχομπιστα
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά γιατί τον αφαιρείτε τον άνθρακα από το φίλτρο;Καλό δεν είναι να υπάρχει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ανθρακας δεν εχει τοσο μεγαλη διαρκεια ζωης μετα απο ενα διαστημα ειναι αχρηστος μεσα στο φιλτρο και τρωει χωρο απο αλλο σφουγγαρι 'η βιολογικο υλικο.
|
|