|
|
||||
|
||||
![]()
Sylvania grolux η φθηνοτερη και εξοχως αποτελεσματικη!
Επισης το diy μην το φοβασαι καθολου,να το βαριεσαι να το "μαγειρευεις" καθε 5 μερες ναι,αλλα μην το φοβασαι,ειναι απλο,ευκολο,αποτελεσματικο και δεν εχει κινδυνο αν κανεις 1-2 απλα πραγματακια οπως ανεπιστροφη βαλβιδα,καλη στεγανοποιηση και να ειναι σταθερο καπου το μπουκαλι με το μιγμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει και grolux καταλληλη για juwel :
SYLVANIA TL-TUBE T5 GROLUX 54 W 120 CM Ειναι νομιζω διαθεσιμη και σε αυτο το καταστημα www.aquaclubdesign.com
|
||||
|
||||
![]() ![]() Thanx! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα καινουργια juwel δεν εχουν high lite φωτισμο ;
Αυτα δεν κανουν για φυτα;
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες καινουργια/?? ριο και τριγκον ?? αυτα εχουν μια daylight και μια tropical..καπως γαλαζια...απο οσο εχει το δικο μου λεω ...τωρα αν λες αλλα μοντελα/...παντως εγω εχω μια ανουμπια και μερικα φερν και ειναι μια χαρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι γω το Ριο εχω και εγραφα πανω high lite , και καλα πως ειναι οκ για τα φυτα ... τεσπα..απλα αναρωτηθηκα..
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω juwel180,εννοεις οτι ο φωτισμος τους δεν κανει για φυτα;θα πρεπει να παρω λαμπα για φυτα επιπλεον;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αν έχω καταλάβει καλά το high lite σύστημα σχετίζεται με την απόδοση των λαμπτήρων, ο λόγος που ρώτησα ήταν για την ύπαρξη λαμπών με φάσμα πιο κατάλληλο για ανάπτυξη φυτών(κορυφές στην κόκκινη και μπλε περιοχή του φάσματος που απορροφά περισσότερο η χλωροφύλλη), γιατί δεν είδα να έχει κάτι τέτοιο η juwel...Ενδεχομένως οι λάμπες by default να είναι μια χαρά...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
απορίες | guppies_2 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-01-07 22:06 |
Καινούρια αρχή... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-07-06 10:55 |