|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και μάλιστα τόσο σύντομα!
"Platy", έχω διαβάσει τα κείμενα στο συγκεκριμένο site και είναι όντως αξιόλογο! Θα τα ξαναπούμε σύντομα πιστεύω, καθότι από απορίες...άλλο τίποτα! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες Μαρια
και εγω καινουργια στο φορουμ να εισαι σιγουρι πως θα εχεις βοηθεια απο τα παιδια εδω .εχω 1 μηνα με το καινουρειο μου ενυδρειο και τα παιδια με εχουνε βοηθησει παρα πολυ και με βοηθανε.θα σου ελεγα διαβαζμα πολυ για να αποφηγουμε τα λαθη που δεν διορθονωντε .Καλη αρχη |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες και απο εμενα!!!καλη αρχη και υπομονη!!!οτι σε απασχολει να το ρωτας!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες και από μένα
απ ότι είδα τα φυτά που θες είναι σχετικά εύκολα ούτε πολλά φώτα θες ούτε πολλά λιπάσματα τα ψαράκια που θες τα gappy είναι για μένα τα καλύτερα σε χαρακτήρα θα σου πρότεινα να μην τα μπλέξεις με αλλα ζωοτόκα ξηφοφορους molly και πλατύ να τα κρατήσεις μονα τους έχουν της ίδιες απαιτήσεις με τα αλλα αλλα είχα παρατηρήσει ότι τα molly και οι ξηφοφοροι κάνανε party σε κάθε γεννα επίσης παρατήρησα ότι τα μεγάλα gappy δεν τρώνε τα μικρά μετά τη δεύτερη μέρα αυτός είναι ο λόγος που λέω κρατησε τα μονα τους τώρα είναι θέμα γούστου και τη θες εσύ επίσης μπορείς αφού στρώσεις το ενυδρείο σου καλά να βάλεις 1 2 μηλοσαλιγκαρα και μετά από κάνα 4 μηνο καμια 10 ρια red cherry γαριδούλες σε σκληρό νερό θα σου δείξουν το φοβερό κόκκινο χρώμα τους .. αυτά από μένα ότι θες εδώ είμαστε καλή συνεχεια σου εύχομαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ ξανά όλους για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις σας!Μετά τις γιορτές θα βάλω μπρος για στήσιμο και τότε αρχίζουν τα δύσκολα...και τα ωραία!
![]() Έχω ακόμα μία απορία σχετικά με το κατά πόσο θα χρειαστώ παροχή CO2 για τα φυτά μου...Διαβάζω ότι είναι εύκολα και ότι δεν χρειάζονται, αλλά από την άλλη από ότι έχω καταλάβει το CO2 καλύτερα να περισσεύει παρά να υπάρχει στέρηση (για προβλήματα με άλγες). Γενικά με απασχολεί το θέμα της ισορροπίας του συστήματος, γιατί από ότι καταλαβαίνω τα πάντα είναι σχετικά (πόσα φυτά,τι φυτά,ένταση και ποιότητα φωτός,φωτοπερίοδος,λίπανση...το μυαλό θολώνει!!!!).Και υπόψιν ότι έχω διαβάσει πάαααρα πολύ, κατέβασα βιβλία στα αγγλικά,μπήκα σε sites,forums,αγόρασα μια εγκυκλοπαίδεια για το ενυδρείο...και όμως η ανασφάλεια παραμένει! Στην πορεία μάλλον θα βγουν κι άλλα οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας (ή μάλλον στον υπολογιστή σας)! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε οτι εχει σχεση με τα φυτα δυστηχως δεν υπαρχει μια "συνταγη" που θα πρεπει να ακολουθεις πιστα! Το καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο και για αυτο ειναι δυσκολο να βγαλουμε καποιους κανονες οσο αφορα τη λιπανση αλλα και πολλες φορες και για τις αλλες παραμετρους!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
απορίες | guppies_2 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-01-07 22:06 |
Καινούρια αρχή... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-07-06 10:55 |