|
|
||||
|
||||
![]()
οπως κοιτας απο μπροστα το καπακι του ενυδρειου δεν εφαρμοζει παντου μονο στο κεντρο η ακρες κανουν μια κοιλια προς τα πανω,κοιτα α[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/panos/Desktop/attachment.jpg[/IMG]υτη την φωτο πως φεγγιζουν η ακρες..http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1254223512 Συνημμένα Thumbnails
|
|
||||
|
||||
![]()
αρκετα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για το ενδιαφέρον που δείχνεις!Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι σαν κατασκευή , απλά θα βάλω πιχάκι 20Χ20 περιμετερικά του τελάρου από την εσωτερική πλευρά για να πατήσει πάνω στο ενυδρείο αλλά και για το τζάμι ή το πλέξιγκλας σε περίπτωση που βάλω.Όσον αφορά το καπάκι του τελάρου θα είναι σε δύο κομμάτια το πίσω καπάκι θα είναι σταθερό και θα μπει και ο φωτισμός από κάτω και στο άλλο θα μπούνε μεντεσέδες για να έχω πρόσβαση στο ενυδρείο.Τώρα τι ξύλο λες να χρησιμοποιήσω τελικά? και σε τι χιλιοστά?
Υ.Σ. Συγνώμη κιόλας αλλά το πμ τι είναι το έχω δει πάρα πολλές φορές αλλά δεν το έχω καταλάβει... ![]() Όσον αφορά με το PVC έχει να κάνει με το καπάκι? Αύριο η συνάντηση τι ώρα είναι και τι ώρα θα είσαι εκεί? |
|
||||
|
||||
![]()
κλεινουν τα ματια μου.Αυριο με καθαρο μυαλο.
Παράθεση:
PVC εχει να κανει με την κατασκευη ενυδρειου ασχετη με το καπακι σου ![]() το πμ=προσωπικο μυνημα ,και το στελνεις αν πατησεις πανω στο ονομα μου στη λιστα που θα σου βγαλει πατας αποστολη προσωπικου μυνηματος...αν ερθεις ετοιμα σου για πολλες ερτησεις σχετικα με τις ducati γιατι εκτος απο φαν σκοπευω να γινω και κατοχος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καπακι ενυδρειου απο φελλο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-06-09 13:02 |
σχετικη υγρασια στο καπακι του ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-02-08 08:41 |
Καπακι ενυδρειου | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-11-07 22:18 |
Diy Καπακι Ενυδρειου | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-09-05 11:01 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |