|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[xxx Greeklish xxx]
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 03-12-09 στις 15:20 |
|
|||
|
|||
![]() Η λίστα με τα εύκολα φυτά είναι στο ποστ8 του georgarask, εδώ λίγο πιο πάνω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ, τα Γκρήκλις δεν τα προτιμούμε σ' αυτό το φόρουμ. Και λίγο ψάξιμο πριν ρωτήσουμε, διευκολύνει όλους μας, συγνώμη για τις παρατηρήσεις. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 03-12-09 στις 15:21 |
|
||||
|
||||
![]()
για σας συνεχιζω σε αυτο το θεμα με μια απορια για να μη ανοιγω καινουργιο θρεντ,,,χριστουγεννα σε λιγες μερες και σαν
![]() ![]() .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε γιαν..ευχαριστο για την προταση σου..μαλλον ομως θα προτιμησω κατι πιο μικρο και μπορει να ειναι και χειροποιητο...εχω ξαναφτιαξει στο παρελθον εντελως πειραματικα...οσο φορα τις κιχλιδες αφρικης τωρα ,το 125λιτρο μου προοριζοταν για βιοτοπος ταγκανικα ολα ειχαν παρει θεσεις αλλα τελευταια στιγμη αποφασισα να τα αλαξω ολα και να το κανω κοινωνικο...οσο για τα νεοαμπρογονους τα εχω τσεκαρει και μου αρεσουν..ευχαριστω για την υποδειξη..
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια επανερχομαι για να ρωτησω ...εχω φαει κολλημα με τα γκαπακια ..μολις εστρωσα το 25λιτρο και αφου θα γινει φυτεμενο θελω να μου πειτε αν μπορω να βαλλω 2-3 αρσενικα γκαπακια...(μην γεννανε με τα θυληκα και γινουμε μπαχαλο ) ..ευχαριστω εκ των προτερων
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ήταν καλύτερο να τους προσφέρεις το φυσικότερο τεχνιτό περιβάλλον?? Τα ψαράκια μας τα έχουμε σε αιχμαλωσία. Τουλάχιστον ας τους προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Το έχω ξαναπεί. Το ενυδρείο είναι κόσμος μαγικός. Αν έχεις υπομονή, διάθεση και χρόνο θα περάσεις από πολλές φάσεις. Αφρικανικά είδη, αμερικανικά, ζωοτόκα, γκαπάκια, δίσκους, φυτεμένα.... Μην βιάζεσαι. Να κάνεις αργά και σταθερά βήματα και αυτό να είσαι σίγουρος ότι θα σε ανταμείψει. Να είσαι σίγουρος ότι και τα ψαράκια σου θα το εκτιμήσουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppies | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-01-09 11:08 |
ΑΡΣΕΝΙΚΑ GUPPIES | petros | Ζωοτόκα | 2 | 17-07-07 16:05 |
Σκαλαρι με τι??? και τιγρακια σε 40λιτρο?? | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-03-07 22:22 |
Νεογέννητα guppies... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:08 |