|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!
Τα ψαράκια ήδη έχουν ξεθαρρέψει και μεγαλώσει αρκετά και η άμμος όπου δεν σκάβουν τα μούλτι έχει γεμίσει άλγη σε εκνευριστικό σημείο, λέω να την καθαρίσω λίγο ¶ντε να ακολουθήσουν κι άλλοι με τανγκανίκα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Αλεξ, κούκλα το έχεις κάνει και πολύ το χαίρομαι, αλλά ακόμη περισσότερο χαίρομαι που για να το φτιάξεις,
ξεσπίτωσες τα υπέροχα κριμπενσάκια που μου χάρισες και τα οποία έχουν γίνει οι σταρ του ενυδρείου μου. Ελπίζω να μη σου χαλάσω το θέμα, αλλά νιώθω την ανάγκη να σου αφιερώσω μερικές φωτό, μαζί με 1000 ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν τα μωράκια Κώστα!
Ξέρεις τώρα που κατάλαβες από κιχλίδες ότι θα βγάλεις κι εσύ τα ζωοτόκα ε; Θα συνεχίσω το "ψήσιμο" σας(εσένα και του Πάνου) από κοντά στη συνάντηση ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ ¶λεξ, αλλά νομίζω μια χαρά συνδυάζονται και γεννούν, ακόμη και στο ίδιο ενυδρείο (μου τό λεγες και δεν το πίστευα).
Τώρα όσο για τον Πάνο, τσάμπα τον ψήνεις, αυτός δεν καταφέρνει ν' αναπαράγει ξιφοφόρους, που να τα καταφέρει με τις κιχλίδες... ![]() Αφού να φανταστείς έρχεται και μου παίρνει μωρά ξιφοφόρους και μπλακ μόλλυ, για να τα παρουσιάσει για δική του αναπαραγωγή... ![]() Μέχρι δε να χωνέψει ότι οι κιχλίδες του είναι και οι 2 αρσενικές και να πάει να πάρει καμιά θηλυκιά, τα μούλτι σου θα έχουν εγγονάκια. |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα άνοιξε νέο θέμα με πολλές φώτο από τους γονείς με τα μικρούλια να τα δούμε να τα χαρούμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε συγχαρητήρια για το ενυδρείο σου και από μένα ... !!!!
Ανυπομονώ να σε γνωρίσω στη συνάντηση για να σε ρωτήσω πραγματάκια για τανγκανίκα!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
άντε να βρεθούμε λοιπόν! αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε τανγκανίκα ευχαρίστως να μοιραστώ τις έως τώρα γνώσεις μου
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο....
τελειο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ασπόνδυλος Κινέζος του Αλέξανδρου | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 09-12-11 01:40 |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Nέο ενυδρείο Τανγκανίκα ;; | george | Tanganyika | 25 | 03-11-09 13:40 |
Από κοινωνικό σε Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Tanganyika | 14 | 15-10-09 22:21 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |