|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος! Οπως είπαι και ο φίλος απο πάνω, με λίγα κοράλια ακομα θα ειναι super! Ωραίο και το IKs Aquastar
![]() Πιο Skimmer έχεις?
|
||||
|
||||
![]()
οσον αφορα τα κοράλια έχω χάσει και αρκετά στο παρελθόν κυρίως λόγω στρωσίματος αλλά και λόγω διάφορων αλλαγών που έκανα στο στήσιμο του βράχου μέχρι να καταλήξω σε αυτό που βλέπετε . Εκτοτε ολα βαίνουν καλώς, ειδικά παιδιά όταν άρχισα να τσεκάρω σχεδόν καθημερινά τις παραμέτρους στο νερό και κυρίως kh και ασβέστιο αλλά και μετά απο πολύ μελέτη όταν κατάλαβα με πιο τρόπο θα πρεπει να γίνεται η διαχείρησή τους (θα ανοίξω θεματάκι γιάυτά τα δύο σύντομα)απο την στιγμή μάλιστα που δεν έχω βάλει ακόμα ριάκτορα ασβεστίου(θα το κάνω μόλις βάλω 2-3 κοραλάκια ακόμα).
Ο υπολογιστής παιδιά είναι super έχει απίστευτες δυνατότητες τις οποίες δύσκολα να τις εκμεταλευτής στο έπακρον, αν θυμαμαι καλά πρεπει να μου πήγε μαζί με ηλεκτρόδια και εξωτερική οθόνη χιλιάρικο και.. αλλά αξίζει. Το σκίμμερ -το οποίο έιχα ξεχάσει να αναφέρω στη αρχή- είχε την μαμίσια αντλία aqua medic αλλά τώρα τελευταία πέταξα την aqua medic και έβαλα την καινούρια της eheim 1103 compact marine που είναι άπαιχτη, βασικά η μαμίσιες αντλίες της aqua medic που είχε το ενυδρείο όταν το πήρα ήταν και το μόνο πρόβλημα-κολούσανε συχνα-και γι'αυτο τις αντικατέστησα όλες και πρόσθεσα και 2 tunze επιπλέον δεξια και αριστερά. Παράθεση:
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis_crete : 02-12-09 στις 18:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Δε ξερω απο θαλασσινα αλλα δειχνει πολυ ομορφο!! Αν προσθεσεις κοραλλακια και χρωματα θα ειναι απαιχτο!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My new Reef | Νίκος_Κρικ | Reef | 9 | 21-01-11 23:31 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
To reef μου | theofilos | Reef | 10 | 11-11-04 11:29 |