|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ασχετος απο λιμνες (εγω) μου φαινεται πολυ καλη δουλεια!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
FOTO1-4
Εδώ αρχίζει πλέων το γ#@$#η μια και θέλει υπομονή στο: 1 Να βρω τις κατάλληλες πέτρες 2 Να περιμένω να πετρώσει το τσιμεντάρισμα έως ένα σημείο, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω την επένδυση με πέτρα. FOTO 5-7 Ταυτόχρονα έχουν αρχίσει και άλλες εργασίες. Όπως το να τσιμενταριστούν τα πάντα. (γυναικεία παρέμβαση μια και εγώ ήθελα να μπει γρασίδι). FOTO 8 1 σωλήνας ώστε να μετακινηθεί η βρύση. 2 μετά από βροχή η από πλύσιμο της αυλής να φεύγουν τα βρομόνερα από την αυλή. 3 να φεύγουν τα βρομόνερα από την μικρή γούρνα της βρύσης. 4 κεντρικός σωλήνας (ένα λουκι στην ουσία) ώστε να φεύγουν τα βρομόνερα εκτός αυλής.
|
||||
|
||||
![]()
FOTO 9
η έξοδος της αποχετεύσεις νουμερο1 ( θα υπάρξει ακόμα μια για να βγάζει τα νερά έξω από την λίμνη σε περίπτωση υπερχείλισης ) FOTO 10-11 Εδώ βλέπουμε το κιτίο οπού θα καταλήγει το ρεύμα. Θα γίνει κάτι σαν ντουλαπάκι με κλειδαριά ώστε να αποφευχθεί κίνδυνος να πάει κανένα παιδάκι και να …….. κάνει τα μαλλιά περμαναντ. Στην φωτογραφεία 11 βλέπουμε ένα μπλε σωλήνα. μέσα από αυτών θα γίνετε το γέμισμα της λίμνης. FOTO 12 Εδώ είναι ο προστατευτικός σωλήνας. Μέσα σε αυτών θα υπάρχει ο σωλήνας που θα πηγαίνει το νερό από την αντλία προς το τοιχίο της προλιμνης.
|
||||
|
||||
![]()
FOTO F1 –F8
Έχει να κάνει με τα διαφορά στάδια κατασκευές του χώρου για το βιολογικό φίλτρο. Υ.Γ. Ελπίζω σήμερα - αύριο να τελειώσω με την παρουσίαση γενικά του χώρου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |