|
|
||||
|
||||
![]()
το lido σαν ενυδρειο εχει πολλους περιορισμους...... Το μηκος των 60 εκ ειναι προβλημα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο διαθετω..Αν μπορει καποιος να μου δωσει γνωμη πανω σε αυτο
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς για μεγάλα ψάρια σε αυτό το ενυδρείο κανείς δεν νομίζω ότι μπορεί να σου δώσει σοβαρή πρόταση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν τώρα θέλεις σόνυ και καλά να πάρεις το 120αρι θα πας σε ψαράκια κοινωνικού ενυδρείου, φυτεμενο, ζωοτόκα κλπ......... Φιλικά Λεωνίδας |
|
||||
|
||||
![]()
σε 60λιτρο παντως μπορεις να βαλεις και μουλτις!!
και στα 120(το λεω τελειως επιφυλακτικα)ισως μπορεις να συνδιασεις και δυο ειδη μαζι με κοχυλια και πετρες μαζι.. καλυτερα ψαχτο παντως..
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπε και ο Imichal τα 60 εκ μηκος ειναι το προβλημα γιατι και νανοκιχλιδες να βαλει παλι δεν θα μπορει να βαλει πολλες χαλαρα , εγω στα 100 εκ και εχω τσακομους !
Εγω θα στο πω απλα ...σου αρεσει το χομπι ; εαν ναι δωσε κατι παραπανω και παρε το Ριο ας πουμε , Δεν εισαι σιγουρος αν σου αρεσει , 80ε απο το καρφουρ και οσο αντεξει/ς !!! Καλη επιτυχια στην επιλογη σου |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησα και με παιρνει το πολυ 1.00-1.10 το ενυδρει που θα αγοραστει ειναι anubias...Ακουω προτασεις...Δεν θελω κατι δυσκολο σαν ψαρι, δειξτε μου καμια φωτογραφια απο νανοκιχλιδες να καταλαβω τι παιζει...
------------------------- Rio 180 Ειναι ακριβως η διαστασεις του χωρου μου...Το σκεφτομαι με labidochromis και αλλες κιχλιδες
Ζω για να μαθαινω αρα ζω για τα ενυδρεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefoc : 01-12-09 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι νανοκιχλιδες ειναι αυτο που λεει και το ονομα τους, νανο ,
Εγω εγω N. Multifasciatus , εχω βαλει σε κακη θεση το ενυδρειο και δεν τα χαιρομαι γιατι ειναι επι το πληστον στο βυθο... Εαν σου αρεσουν τα λαμπιντο , δες παρουσιασεις ενυδρειων malawi και πως ειναι στημενες οι πετρες . Και τι αλλα θα χρειαστεις , το Μαλαουι εχει λιγο περισσοτερη δουλεια στο στησιμο του για τι χρειαζεται 5-6 πραγματα παραπανω. Ψαξε δες και ρωτα .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Lido 120 reef | john_street_triple67 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-05-08 15:43 |
JUWEL LIDO 120 | petros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 46 | 16-05-08 11:01 |
Το ενυδρείο μου (Juwel Lido 120)!!! | john_street_triple67 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 12-12-07 13:55 |