|
|
|||
|
|||
![]()
οχι. τα κοκατιλ δεν ειναι πρασινα νικο.
------------------------- δεν πειραζει νικο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ : 29-11-09 στις 22:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει αρκετος κοσμος που εχει χασει παπαγαλο η τον εχει αφησει.. εχω δει πολλες φορες τα τελευταια χρονια παπαγαλους ελευθερους. που παιζει να ζουν και χωρις προβλημα παρα καποιους δυσκολους μηνες του χειμονα...
Κωνσταντινα τρομερη πραξη που εβαλες αγγελια. αλλα μαλλον εγινες μαμακα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δε βρεθει ο ιδιοκτητης θα τον δωσω σε μια κοπελα που θελει να τον κρατησει. Δυστυχως δε μπορω να τον κρατησω...
![]() Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για την κίνησή σου, μιά κίνηση που φανερώνει παιδεία, μιά λέξη τόσο ξεχασμένη στους σημερινούς καιρούς.
Κρίμα που δεν μπορείς να κρατήσεις τον παπαγάλο, σίγουρα θα πέρναγε πολύ καλά μαζί σου. Αν αλλάξει άποψη η φίλη σου, μπορώ να τον πάρω εγώ. Βλέπεις ο δικός μου το έσκασε και μου έμεινε αμανάτι το κλούβι. Παρεπιμπτόντως στο κλουβί και άνθρωπος θα μπορoύσε να μείνει. (η υπερβολή γίνεται για να δώσω διαστάσεις του κλουβιού ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου μακαρι να βρεθει ο ιδιοκτητης .....το πουλι το συντηρεις εσυ τωρα ???
|
|||
|
|||
![]()
Ο ιδιοκτητης βρεθηκε.
Μια γριουλα που τον εχει πολλα χρονια. Ηρθε και τον πηρε ο γιος της ο οποιος δε μου γεμισε καθολου το ματι..... Τελος παντον το πουλακι ειναι με τη "μανουλα" του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φοβερος Παπαγαλος! | Ηλίας | ¶λλα ζώα | 9 | 11-04-09 08:06 |