|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θες δυο βαρβατες για να κανεις σωστη δουλεια σε 20000 λιτρα! Αποψη μου, αντλιες που οι προπελλες τους ειναι με μαγνητη...τις θεωρω παιδικες. Υπαρχουν αντλιες βυθιζομενες που οι κινητηρες τους ειναι με κενο (κινητηρας διαιρουμενου σωληνοειδους τυπου με συμπυκνωτη) οι οποιες ειναι σωστα θηρια και με πολυ χαμηλη καταναλωση ρευματος....και καλα κανεις, να ειναι Γερμανικες ![]() Φτιαξε απο τωρα βαθρα για να κατσουν πανω οι αντλιες......... Φιλτρα???
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |