|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο και το PCB με τα απαραιτητα. Γραφω το προγραμματακι, κανω τις σχετικες δοκιμες και επανερχομαι ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!
Τις πλακέτες που τις φτιάχνεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Φαίνεται καταπληκτική δουλειά (έχουμε και τα ίδια χόμπι αδελφέ αερομοντελιστή
![]() Περιμένω νέα. Μια ερώτηση.μετά την 28 μέρα πρέπει να μείνει 1 μέρα κλειστό το moonlight.Ισχύει στον κώδικα του controller σου? Καλημέρα και καλώς σας βρήκα Αρης Αθήνα |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου
Απο τα λιγα ηλεκτρονικα που ξερω πρεπει να αφιερωσες αρκετο χρονο. Θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις τις αντιστοιχες γνωσεις για τα PIC. Επειδη εκανα κατασκευες παλιοτερα με PIC και μου φαινονται πιο "οικεια", αν μπορουσες να σχεδιασεις/προγραμματισεις ενα 16F84A ή 16F628 για ανατολη/δυση, για DALI ballast. *Οσο για πλακετες, κατεχω την τεχνικη φωτο-τυπωματος και αν θελετε μπορω να γραψω σχετικες οδηγιες για τους εχοντες τις βασικες γνωσεις(φωτο ειναι δυσκολο να βρω γιατι ταχω παρατησει εδω και καιρο) |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι θα θελαμε να το δουμε κ φυσικα να το κανουμε κιολας...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγραψα σε word μια διαδικασία και την επισυνάπτω
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανουμε αυτο τι θα φτιαξουμε???Ειμαι εντελως ανιδεως φιλε μου γι αυτο ρωταω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
Το νεο project 60 λιτρων ! | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 47 | 26-10-08 20:25 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |